Festarilavoille palaavan Tiktakin laulaja Petra: "Mietityttää, miten sovitamme biisit, etteivät ne tunnu kornilta"

Soolouraa Tiktakin jälkeen luonut Petra Gargano julkaisi hiljattain uuden singlen.

Viime viikolla uutisoitiin vuonna 2007 lopettaneen Tiktakin aktivoituvan ensi kesänä. Yhtyeen laulaja, soolouraa Tiktakin lopettamisen jälkeen luonut Petra Gargano, 32, kertoi tunnelmiaan yhtyeen paluusta MTV Viihteen haastattelussa Lastenklinikan Kummien Joulumielelle-konsertin lehdistötilaisuudessa.

– Tunnelmat ovat vähän pöllämystyneet! Pari kuukautta sitten vasta päädyttiin siihen, että teemme nuo muutamat keikat. Tässä on edetty aika haipakkaa tahtia eikä vielä olla päästy treenikämpälle asti, Petra sanoo.

Yhtye tekee kesällä 2018 neljä festarikeikkaa: Tiktak nähdään Himoksen juhannusfestivaaleilla, Suomipop-festareilla Jyväskylässä ja Oulussa sekä Tampereen Tammerfestissä.

– Fiilis on tunnusteleva, mutta on ollut ihan mahtavaa päästä tekemään hommia noiden mimmien (Tiktakin jäsenten) kanssa pitkästä aikaa! He ovat hyviä ystäviäni, joita on tullut nähtyä viimeisen kymmenen vuoden aikana tosi paljon vähemmän. Nyt olemme nähneet tosi paljon enemmän.

Sooloartistina keikkaileva ja omaa musiikkia tekevä Petra sanoo Tiktakin paluun tärkeimmän asian olevan hänelle juurikin muiden yhtyeen jäsenten kanssa yhteyksissä oleminen.

– Tiktakin tuotannon alkupään biisit vähän jännittävät. Ne on tehty silloin, kun olimme 13-vuotiaita. Nyt olemme kolmekymppisiä perheenäitejä. Se mietityttää, miten sovitamme biisit, etteivät ne tunnu kornilta, Mä vedän näin -singlen kuukausi sitten julkaissut Petra toteaa.

– Luulen, että olemme kuitenkin kaikki yhtä mieltä siitä, että emme halua sovittaa biisejä täysin uusiksi. Jengi haluaa kuulla Tiktakia. Se, että tekisimme EDM-version Kyyneleistä, ei palvele ketään.

Katso alla Tiktakin haastattelu MTV:n Possessa.


Lue myös:

    Uusimmat