Paljastus: Carolinan pomoilta kaiken kertova reaktio Montrealin Aho-tarjoukseen

Sebastian Aho jatkosopimukseen Carolinan kanssa 1:26
Sebastian Aho jatkosopimukseen Carolinan kanssa.

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanesia seuraava The Athleticin toimittaja Sara Civ kertoo Carolinan johdon hurranneen Montreal Canadiensin Sebastian Aho -sopimustarjouksesta.

Canadiens on tarjonnut suomalaishyökkääjä Aholle viisivuotista sopimusta, jonka keskivuosipalkka on 8,454 miljoonaa dollaria eli noin 7,5 miljoonaa euroa. Aho on hyväksynyt tarjouksen, minkä myötä Carolinan on pystyttävä vastaamaan siihen seitsemän päivän samoilla sopimusehdoilla.

Carolinan johtoportaan riemukas reaktio osoittaa, ettei seurassa pidetä Montrealin tarjousta pahana.

– Tyypit, voin kertoa, että Hurricanesin johto kirjaimellisesti hurrasi siitä, miten helppoa tarjoukseen olisi vastata. Sillä ei ole merkitystä, mitä kukin sanoo juuri nyt, Civ paljasti Twitterissä.

Tuoreeltaan saatiin vahvistus sille, että Carolina aikoo vastata Montrealin Aho-tarjoukseen. Carolina Hurricanesia seuraava The News & Observerin toimittaja Chip Alexander kertoi jutelleensa tuoreeltaan Hurricanesin omistajan Tom Dundonin kanssa.

– Hän sanoo, että Canes vastaa Aho-tarjoukseen. Tiedotteen on määrä tulla pian. Hän sanoo, että Canes "rakastaa kyseistä pelaajaa", Alexander twiittasi.

Aho on pelannut NHL:ää kolme kautta Carolinassa. Kuluneella kaudella seuran avainhyökkääjä iski ennätyspisteensä: 82 runkosarjaotteluun 30+53=83, minkä lisäksi 15 pudotuspelimatsia tuottivat tehot 5+7=12.

Lue myös:

    Uusimmat