Carolinan pomolta suorasanainen viesti Sebastian Ahosta

Montreal Canadiens on lyönyt suomalaishyökkääjä Sebastian Aholle jääkiekon NHL:ssä tarjouksen viisivuotisesta sopimuksesta, jonka keskivuosipalkka on 8,454 miljoonaa dollaria eli noin 7,5 miljoonaa euroa. Carolina Hurricanesin GM Don Waddell on kommentoinut Montrealin tarjousta suorapuheisesti.

Kolme kautta NHL:ssä Carolinan riveissä pelannut Aho, 21, on nyt rajoitettu vapaa agentti. Hänen pelaajaoikeutensa ovat yhä Carolinalla, ja pitääkseen Ahon Hurricanesin on lyötävä seitsemän päivän sisällä pöytään tarjous samoilla sopimusehdoilla kuin Canadiens.

Waddell kertoi Carolina Hurricanesia seuraavan toimittajan Chip Alexanderin mukaan olleensa yllättynyt, ettei Montrealin tarjous ollut suurempi. 

Carolina Hurricanesia niin ikään seuraava The Athleticin toimittaja Sara Civ raportoi myös Waddellin kommenteista. Carolina aikoo vastata Montrealin tarjoukseen.

– Aho on paras pelaajamme ja haluamme pitää hänet pitkään. Jos menee ajassa taakse päin, vain kerran offer sheetiin ei ole vastattu, Waddell sanoi Civin mukaan.

​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat