Sebastian Ahon massiivinen NHL-sopimus puhuttaa jälleen – "Kaduttaako heitä jo?"

Mikko Rantanen mahdollisesta kauden alkamisesta pian pudotuspelien jälkeen:"Kyllähän se aika hullulta kuulostaa" 2:42
Sebastian Aho ja kumppanit palasivat Pohjois-Amerikkaan kesäkuun lopulla. MTV Urheilulle tunnelmistaan kertoi Coloradon Mikko Rantanen.

Sebastian Ahon sopimustilanne Carolina Hurricanesin kanssa muodostui yhdeksi kesän 2019 suurista puheenaiheista NHL:ssä. Montreal Canadiens sekoitti tuolloin pakkaa tekemällä suomalaiselle offer sheet -tarjouksen. Carolina vastasi tarjoukseen, ja Aho jäi seuraan. Sopimus herättää kuitenkin edelleen keskustelua.

Etenkin Montrealin suunnalta ollaan sopivan tilaisuuden tullen vinoiltu Hurricanesille. Heinäkuun alussa on jälleen nähty pientä kuittailua.

Hurricanes ei ole vielä tehnyt jatkosopimusta arvostetun selostajansa John Forslundin kanssa. Seuran kiekkopuolen varapuheenjohtaja Rick Dudley taas vaihtaa maisemaa. 

Canadiensin fanisivusto Winning Habit päätti tarttua aiheeseen ja yhdistää sen Ahon tilanteeseen.

– Hurricanes ei pystynyt pitämään selostajaansa tai kiekkopuolen varapuheenjohtajaansa. Luuletteko, että heitä kaduttaa jo Ahon offer sheet -tarjoukseen vastaaminen? He ovat maksaneet jo 21,87 miljoonaa dollaria Aholle, ja katsojaluvut ovat NHL:n 22. parhaat (ja tuo on hyvä vuosi Carolinalle).

Hurricanesin fanisivusto Cardiac Cane ei malttanut olla vastaamatta.

– Tehdään asioita selväksi. He neuvottelevat edelleen liigan luultavasti parhaiten palkatun selostajan (Forslund) kanssa. Dudley taas lähti seuraavaan haasteeseen. Niin hänellä vain on tapana.

Aho teki viime kaudella Carolinan kanssa viiden vuoden sopimuksen, joka on kokonaisarvoltaan 42,27 miljoonaa dollaria. Diili on varsin bonuspainotteinen, ja yli puolet sopimuksen arvosta on jo maksettu suomalaiselle.

Katso julkaisut alta.

Lue myös:

    Uusimmat