Mainos

Palin valmis koviin ulkopoliittisiin toimiin

Republikaanien varapresidenttiehdokas Sarah Palinin odotettu haastattelu ABC-uutisissa tuli ulos aamuyöstä Suomen aikaan. Sitä oli odotettu Yhdysvalloissa innolla, sillä se oli ensimmäinen haastattelu sen jälkeen, kun John McCain valitsi hänet yllättäen aisaparikseen.

Reilu viikko sitten puoluekokouksessa kovia puhunut Alaskan kuvernööri jatkoi nyt samalla linjalla, hänen mukaansa Georgian ja Ukrainan pitäisi päästä Natoon Venäjän suuttumisen uhallakin eikä hän säikähtänyt edes ajatusta sodasta Venäjän kanssa.

Monissa muissa ulkopoliittisissa kysymyksissä hän tosin haparoi, eikä pystynyt esimerkiksi sanomaan, pitäisikö Yhdysvaltain toimia Pakistanissa sen hallituksen selän takana. Hän sanoi vain, että on tehtävä kaikki tarvittava terroristien pysäyttämiseksi.

Palin ei pystynyt selittämään vakuuttavasti myöskään sitä, miksi hän oli aikaisemmissa kirkossa pitämissään puheissa kutsunut Irakin sotaa tehtäväksi Jumalalta. Mutta hän vakuutti olevansa valmis ja pätevä maan varapresidentiksi, omien sanojensa mukaan silmää räpäyttämättä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.