Mainos

Pakettiauton kuljettaja kuoli kolarissa nelostiellä

Oulun seudulla on tapahtunut useita onnettomuuksia liukkaan kelin takia. Poliisi kehottaa autoilijoita harkitsemaan talvirenkaiden vaihtoa.

Pakettiauton kuljettaja on kuollut liikenneonnettomuudessa nelostiellä Ala-Temmeksellä. Onnettomuus tapahtui Tyrnäväntien risteyksessä kahdeksan aikaan aamulla.

Pakettiauto törmäsi vastaantulleeseen unkarilaiseen rekkaan, joka heittelehti tien liukkauden takia. Rekka suistui ojaan, ja pakettiauto jäi sen alle. Pakettiautoa kuljettanut keski-ikäinen mies kuoli välittömästi. Rekan kuljettaja välttyi vakavilta vammoilta.

Pakettiauton ja rekan törmäyksen jälkeen henkilöauto törmäsi vielä rekan kylkeen. Autossa yksinään ollut nainen selvisi kolarista pintanaarmuin.

Onnettomuus haittaa liikennettä vielä useita tunteja. Raivaustyöt ovat käynnissä.

Kolarin sattuessa tiet olivat Pohjois-Pohjanmaalla pakkasyön jäljiltä erittäin liukkaat. Liukkaus aiheutti useita ulosajoja myös muualla, pääasiassa Oulussa ja sen lähiseudulla. Näissä onnettomuuksissa vältyttiin henkilövahingoilta.

Poliisi kehottaa autoilijoita harkitsemaan talvirenkaiden vaihtoa jo nyt. Talvirenkaat ovat tarpeen varsinkin, jos joutuu liikkumaan hyvin aikaisin aamulla.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.