Mainos

Paketoi lahjat kauniisti kierrätysmateriaaleihin

Lahjapakettien käärinpaperit ja nauhat ovat ylimääräistä jätettä, johon kuluu myös yllättävän paljon rahaa. Kaikkein kauneimmat kääröt syntyvät kuitenkin kaappien kätköistä löytyvien aarteiden avulla.

Trendikkäin lahjapakkaus tänä jouluna syntyy tavallisesta sanomalehtipaperista ja ruskeasta narusta. Halutessasi voit vielä sinetöidä pakkauksen kaatamalla narujen liitoskohtaan punaista steariinia ja leimaamalla kohdan leimasimella, joita löydät esimerkiksi askarteluliikkeistä.

Upeat lahjapaketit saat myös hyödyntämällä vanhoja aikakauslehtiä. Ota käyttöön kannellinen pahvi- tai kenkälaatikko ja päällystä se lehdistä repimilläsi suikaleilla. Paperit saat kiinnittymään kauniisti liimaseoksen tai askartelukäyttöön sopivan liisterin avulla.

Liimaa lahjan päälle vanha joulukortti tai etsi vanhoista lehdistä kaunis kuva, joka liittyy jotenkin lahjan saajaan. Muista joulurunot, sopivat otsikot ja muut tekstit.

Käärinpaperi on osa lahjaa

Tai miksi et paketoisi lahjaa lahjan sisään? Esimerkiksi kauniista keittiöpyyhkeistä ja kangaskasseista saat myös käärepaperin.

Jos olet taitava käsistäsi, voit tässäkin kohtaa hyödyntää vanhoja varastojasi - virkkaa jämälangoista hauska ja värikäs ostoskassi lahjapaperiksi tai yhdistele vanhoja kangaspaloja toisiinsa.

Kuvat: Luhta Home/ Shutterstock

Hannele Järvelä/ MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.