Painonpudotus pysyväksi – MTV:n uusi Teema-sovellus antaa vinkkejä elämänmuutokseen

MTV Teema on uusi erikoisjulkaisu, jonka ensimmäisenä aiheena on elämänmuutos, laihdutus ja liikunnan aloittaminen. MTV Teema -sovellus ladataan puhelimeen tai tablettiin sovelluskaupasta. Sovellus on ilmainen.

Kiinnostaako Atkinsin dieetti tai paleoruokavalio? MTV Teema pyysi ravitsemusterapeutti Reijo Laatikaista arvioimaan tämän hetken hittidieetit. Lisäksi ravitsemusasiantuntijat kumoavat sokeriin ja proteiinin liittyviä luuloja, ja kertovat mikä on sopiva proteiinin ja sokerin määrä ruokavaliossa. Kattava artikkeli kertoo myös sen oleellisen, miten pudottaa painoa pysyvästi?

– Laihtuminen ei oikeasti ole niin vaikeaa. Monille on iso yllätys, kun kymmenen vuoden jojoilusta pääseekin eroon ihan vain syömällä ruokaa, ja vielä riittävästi. Laihdutukseen liittyy valtavasti sitkeitä myyttejä, jotka ovat varmasti yksi syy siihen, että laihdutus tuntuu helposti taakalta ja projektilta, kahvakuulavalmentaja Kukka Laakso kertoo MTV Teeman haastattelussa.

Litteä vatsa muutamassa kuukaudessa


Hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa voi tukea liikunnalla. Personal trainer Pauli Reinikainen neuvoo perusteellisilla videoilla 13 viikon treeniohjelman vatsalihaksille. Kukka Laakso antaa vinkkejä pehmeään liikunnan aloittamiseen. Videolla hän ohjaa kolme teholiikettä kahvakuulatreeniin. 


Elämänmuutos onnistuu vain jos mieli on mukana ja motivaatio kunnossa. Mindfulness-kouluttaja Leena Pennanen kertoo yksinkertaisia ohjeita siihen, miten mielen saa mukaan muutokseen. 

– Jos mielen kehittämisen unohtaa samalla, kun alkaa laihduttaa, tapahtuu helposti niin, että vanha on niin voimakas, että se vie meidät jossain vaiheessa takaisin vanhaan syömiseen. Sen tuloksena sitten taas lihotaan, Leena Pennanen kertoo. 

Ensimmäisessä MTV Teema -julkaisussa omat vinkkinsä terveelliseen elämään kertovat myös entinen huippu-urheilija Mira Kasslin, personal trainer Jenni Levävaara ja Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta tutut Nanna Karalahti, Eevi Teittinen, Venla Savikuja ja Mari Valosaari

Ilmainen MTV Teema –sovellus on saatavilla iPadille, iPhonelle, Android-älypuhelimille ja -tableteille ja Windows Phonelle. Voit ladata sovelluksen suoraan laitteeseesi App Storesta, Windows Phone -kaupasta ja Google Storesta

Sovelluksen lataamisen jälkeen seuraavat julkaisut päivittyvät applikaatioon automaattisesti. Julkaisujen aihealueet vaihtelevat hyvinvoinnista urheiluun ja tiukkoihin uutisaiheisiin. 

Lue myös:

    Uusimmat