Mainos

Pääsiäishuijaus jakaa mielipiteet: Äiti rankaisi lapsiaan karulla tavalla – oikein vai väärin?

Äidin teko jakaa mielipiteet.

Australialaissisarukset joutuivat pettymään karvaasti herätessään pääsiäissunnuntaina. Holly, Zach ja Jake odottivat innokkaasti pääsiäismunien metsästystä, mutta noustuaan sängystä munia etsimään heille paljastui nopeasti, että pääsiäispupun jalanjälkiä seuraamalla ei suklaamunia löytynyt.

Sen sijaan 2–8-vuotiaita sisaruksia odotti kirje pupulta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Rakkaat Holly, Jake ja Zach, kirjoitan tätä teille kertoakseni, että tänä vuonna päätin, että olette "tuhmalla listallani", enkä tuo teille pääsiäismunia tai lahjoja, koska olen katsellut teitä tarkkaavaisesti, ja olette olleet hyvin tuhmia. Olette tapelleet, kinastelleet, ettekä ole tehneet, mitä on käsketty. Soitin joulupukille ja kehotin häntä pitämään tarkasti silmällä, parantuuko käytöksenne, sitten teillä olisi vielä mahdollisuus päästä hyvien listalle. Toivon, että ensi vuonna pystytte paremmin olemaan kilttejä, ja sitten tuon teille herkullisia munia ja kivan, uuden lelun. Käyttäytykää äitinne takia, ja muistakaa, että tarkkailen aina... Rakkaudella, Pääsiäispupu."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kertokaa minulle, etten ole ainoa, joka on tehnyt näin lapsilleen", siasarusten äiti Tracy Elizabeth aneli julkaisemiensa videon ja kuvan yhteydessä Sunny Coastin yhteisön Facebook-sivuilla. Mielipiteet jakautuivat kahtia. Siinä missä toisten mielestä teko oli julma, toisten mielestä se oli oiva opetus lapsille.

– Julma äiti, totesi eräs kommentoija.

– Hyvin tehty, kehui toinen.

Sisaruksista vanhin, Holly, oli pahoillaan ja kirjoitta pupulle anteeksipyyntökirjeen, jossa lupasi yrittää toimia paremmin vastaisuudessa.

Äiti seisoo tekonsa takana, ja toteaa, etteivät lapset traumatisoituneet. Äidin mukaan lasten käytös parani, eikä perhe ole enää kinastellut.

Lisäksi lasten isoäiti pelasti päivän, ja toi kaikille lapsille pääsiäismunat.

Lähde: News.com.au

***

6:26

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.