Äiti päätti antaa tyttärelleen nerokkaan opetuksen – sai muut äidit raivoihinsa

Kun äiti sai tarpeekseen tyttärensä sotkuisesta huoneesta, päätti hän antaa tälle opetuksen.

Alice Velásquez -niminen äiti sai tarpeekseen teinityttärensä sotkuisesta huoneesta ja kehitti suorastaan ilkeän nerokkaan suunnitelman saadakseen tyttären opetettua tavoille.

Velásquez päätti pakata kaikki Tahlia-tyttären tavarat jätesäkkeihin ja myydä ne takaisin tyttärelle 25 dollarin hintaan per pussi. Ainoa tapa, jolla Tahlia onnistuisi ostamaan pussit takaisin? Kotitöitä tekemällä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Velásquezin Facebookissa julkaisemaa päivitystä on jaettu jo tuhansia kertoja. Päivityksessä lukee: "Mitä teet, kun olet kyllästynyt kertomaan teinityttärellesi, ettei antaisi huoneensa näyttää siltä kuin joku koditon asuisi siellä? Pistät kaiken (KYLLÄ, KAIKEN) muovipusseihin ja myyt ne takaisin hänelle 25 dollarilla per pussi (ja hänen täytyy ansaita rahat kotitöitä tekemällä). Paras osa? Pussit pakattiin niin kuin tavarat ovat huoneessakin – satunnaisesti! Joten 25 dollarilla saattaa saada pussillisen likaisia vaatteita tai roskia tai jalkapallovarusteet. #OlkoonTodennäköisyydetPuolellasi"

"Minun vanhemmuusvalintani ovat juuri sitä – minun!"

Ei mennyt pitkäänkään, kun Velasquezin päivityksen löysivät internetin pahamaineisimmat kriitikot: toiset äidit. Muut äidit tuomitsivat rangaistuksen, eivätkä aikailleet kertoakseen, ettei Velásquez hoitanut äidin hommiaan kunnolla – tai ainakin muut tekevät sen häntä paremmin. 

Velásquez hermostui kritiikkiin – ja uhkauksiin lastensuojeluun ilmoittamisesta – ja julkaisi Facebook-sivuillaan kiukkuisen viestin kritiikkiä antaneille.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Voi luoja! Vanhemmuusvalinnoistani kirjoittamisen ja sen leviämisen huono puoli ovat varmaan kaikki vihaajat. Pyhä sylvi, en tiedä, milloin olisin saanut niin vihaa täynnä olevia viestejä! Ensinnäkin minun vanhemmuusvalintani ovat juuri sitä – minun! Kukaan teistä ilkeistä ihmisistä ei tiedä mitään minusta tai lapsistani tai yhtäkään asiaa tilanteestamme. Minun lapseni ovat rakastettuja, arvostettuja, hyvin huolehdittuja, sosiaalisia, aktiivisia bändissä, kuorossa, kirkon nuorisoryhmässä, jalkapallossa, juoksussa, uinnissa, partiossa, opiskelussa ja muissa perheharrastuksissa, joten ennenkuin arvostelette minua, tulkaa viettämään päivä kunnioituksella kasvatettujen lasteni kanssa, joilla on kotiaskareita ja vastuuta ja joilla on vanhemmat, joilla todella on aktiivinen rooli vanhempina ja muodostakaa sitten tietoihin perustuva mielipide!"

Velásquez kehottaa myös lastensuojeluilmoituksella uhanneita toteuttamaan uhkauksensa.

Mutta kysymys kuuluu, toimiko Velásquezin pirullinen suunnitelma? Naisen mukaan se toimi jopa odotettua paremmin. Velásquezin ystävä kyseli Facebookissa, onko Tahlia onnistunut ansaitsemaan tavaroitaan takaisin.

"Kyllä, hän on, ja hänen supersisaruksensa ovat kaikki vapaaehtoisesti osallistuneet ylimääräisiin askareisiin auttaakseen häntä ansaitsemaan ne nopeammin. Joten tämä ei ollut vain oppitunti vanhimmalle tyttärelleni, vaan mahtava perheharjoitus myös", Velásquez hehkutti.

Ja vaikka osa ihmisistä tuomitsi äidin teon, suurin osa ihmisistä kehui häntä luovasta ongelmanratkaisusta.

Miksi äitiä pitää totella? Katso videolta suomalaislasten vastaukset:

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja