Mainos

Pääsiäinen karsii palveluja

Pääsiäinen sulkee kaupat, Alkon myymälät ja postit. Myös bussi-, juna- ja lentoliikenteessä on muutoksia.

Tänään toisena pääsiäispäivänä pienet päivittäistavarakaupat saavat olla auki neljä tuntia kello 8:n ja 18:n välillä. Helsingin asematunnelin ruokakauppoja on avoinna kello 10–22.

Alkot ovat avoinna seuraavan kerran huomenna tiistaina. Myös pankit avautuvat jälleen huomenna. Pankkien verkkopalvelut ja automaatit toimivat sen sijaan pyhien aikana normaalisti. Ainoastaan Sampo-pankin verkkopankki on kiinni koko pääsiäisen.

Pääsiäispyhinä postin omat toimipaikat ovat suljettuina lukuun ottamatta Helsingin pääpostia, joka palvelee tänään kello 10-18. Yrittäjien hoitamat postit palvelevat pääsiäisen aikaan omien aukioloaikojensa mukaisesti.

Juna- ja bussiliikenteessä sunnuntaiaikataulut

VR:n kaukoliikenteen junat liikennöivät tänään yhtä lisäjunaa lukuun ottamatta kuten sunnuntaisin. Myös bussit kulkevat normaalissa sunnuntaiaikataulussa ja lisäksi ajetaan S- ja SS-vuorot.

Huomenna linja-autovuorot ajetaan normaalin tiistailiikenteen mukaan, ja tämän lisäksi voidaan ajaa erillisiä maanantain lisävuoroja.

Junaliikenteessä noudeatetaan huomenna pääosin maanantain aikatauluja.

Vapaaehtoiset auttavat tien päällä

Perinteinen operaatio Pajunkissa auttaa jälleen matkalaisia pääsiäisen ajan tieliikenteessä. Autoliiton tiepalvelun saa kiinni Autoliiton palvelukeskuksesta numerosta 0200-8080. Suomen Tiepalvelumiehet puolestaan päivystävät numerossa 0600-0-0200.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.