Näin Marinin kanssa kohubileissä ollut Karoliina Tuominen kommentoi tapausta: "Ei kukaan varmasti uskonut, että se lähtisi julkiseen levitykseen"

0:35
Katso 35 sekunnin kooste siitä, miten pääministeri Marinin kommentoi julkisuuteen vuodettua bilevideota.

Karoliina Tuomisen mukaan kohujuhlissa nautittiin vain alkoholia. 

Pääministeri Sanna Marinista levisi julkisuuteen videoita, joissa hän juhlii railakkaasti yksityisasunnossa. MTV Uutiset tavoitti radiojuontaja Karoliina Tuomisen, joka on yksi julkisuuteen vuodetulla bilevideolla näkyvistä henkilöistä.

Tuomisen mukaan pari viikkoa sitten järjestetyissä juhlissa nautittiin vain alkoholia. 

– Kyllä näyn videolla. Alkoholia siellä juotiin, mutta mitään muuta en ole itse siellä nähnyt, Tuominen kertoo MTV Uutisille.

Tästä kohu syntyi – Sanna Marin juhlii railakkaasti bilevideolla:

1:00

Videon taustalla kuuluu myös puheensorinaa ja huuteluita, jotka ovat herättäneet sosiaalisessa mediassa spekulaatioita huumeiden käytöstä.

Joidenkin tahojen mukaan videolla huudettaisiin "jauhojengi". Jauho on Helsingin huumepiireissä ilmaisu amfetamiinille tai kokaiinille. Tuominen itse kiistää käyttäneensä muita päihteitä kuin alkoholia.

Hän ei osaa myöskään sanoa, kuka on vuotanut yksityiseksi tarkoitetut videot julkisuuteen. 

– En tiedä. Sinne se ei varmasti kuulu. 

– On todella valitettavaa, että tuollainen on vuodettu julkisuuteen, sillä se on ollut yksityiskäyttöön tarkoitettu video. Ei kukaan varmasti uskonut, että se lähtisi julkiseen levitykseen. 

Videolla näkyy, että juhlissa olivat mukana muun muassa muusikko Alma siskonsa Annan kanssa, valokuvaaja Janita Autio, radiojuontaja Tinni Wickström, stylisti Vesa Silver  ja kansanedustaja Ilmari Nurminen.

Videoilla nähdään selvästi rennompi ja juhlatunnelmissa oleva pääministeri, kun hän tanssii villisti julkkisystäviensä kanssa. Video on kuvattu yksityisasunnossa.

Katso Marinin tiedotustilaisuus kokonaisuudessaan:

11:49

Juttua muokattu 18.8. kello 13:55: Täsmennetty kohtaa videon taustalla kuuluvista huuteluista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja