Pääministeri Marin latasi täyslaidallisen UPM-kommenttejaan kritisoineille: "Kertoo keskustelukulttuurista, jos yhteiskuntavastuusta kysyminen kriisin keskellä herättää raivon ja syyttelyn"

0:59
Jämsässä viime torstaina vieraillut pääministeri Marin toivoo, että UPM:n lomautetut otettaisiin takaisin töihin ennen tehtaan lopullista sulkemista.

Pääministeri Sanna Marin avautuu Twitterissä eilen käydyn keskustelun tasosta.

Marin viittaa päivityksellään keskusteluun, jota on käyty metsäyhtiö UPM:n ilmoitettua viime viikon lopulla Jämsässä sijaitsevan Kaipolan sanomalehtipaperitehtaan sulkemisesta.

– Vietin sunnuntain perheeni kanssa. Twitterissä vietettiin sunnuntaita ilmeisesti muissa merkeissä.

– Kertoo keskustelukulttuurista, jos vakavaraisen suuryrityksen yhteiskuntavastuun perään kysyminen kriisin keskellä herättää tällaisen raivon ja syyttelyn, pääministeri kirjoittaa.

UPM ilmoitti viime viikon lopulla sulkevansa sanomalehtipaperia valmistavan Kaipolan tehtaan. Pääministeri otti päätökseen tuoreeltaan kantaa ja peräsi metsäyhtiöltä yhteiskuntavastuuta.

Marinin kannanotot herättivät tuoreeltaan kiivasta kommentointia ja monet tunnetut nimet asettuivat puolustamaan UPM:n päätöstä. Myös Marin sai tukea.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja