Mainos

Pääkaupunkiseudun bussilakolta vältyttiin

Pääkaupunkiseutua uhannut bussilakko on peruuntunut. Linja-autokuljettajat ilmoittivat tänään iltapäivällä lakon peruuntumisesta keskusteltuaan Linjebuss-konsernin johdon kanssa. Keskusteluissa oikaistiin osapuolten välillä olleet väärinkäsitykset.

Väärinkäsitykset koskivat konsernin henkilöstöpolitiikkaa, joka kuljettajien aiemman ilmoituksen vuoksi on aiheuttanut kestämättömän luottamuspulan työilmapiirissä. Keskustelujen sisältöjä ei anneta julkisuuteen. -Nämä on konsernin sisäisiä asioita. Tärkeintä on, että yhteisymmärrykseen on päästy ja suurta yleisöä voidaan palvella häiriöttä uutenavuotena, kertoo AKT:n osaston 049 puheenjohtaja Raimo Saastamoinen.

Linjebuss-konsernin kuljettajat uhkasivat aloittaa yhden vuorokauden mittaisen lakon uudenvuodenaaton aamusta alkaen. Linjebuss-yhtiöiden eli Linjebuss Espoon ja Vantaan sekä Hakunilan Liikenteen ja Sirolan Liikenteen ajajien työnseisaus olisi vaikeuttanut huomattavasti uudenvuodenyön juhlijoiden liikkumista pääkaupunkiseudulla. (STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.