Pääkaupunkiseudun bussilakolta vältyttiin

Pääkaupunkiseutua uhannut bussilakko on peruuntunut. Linja-autokuljettajat ilmoittivat tänään iltapäivällä lakon peruuntumisesta keskusteltuaan Linjebuss-konsernin johdon kanssa. Keskusteluissa oikaistiin osapuolten välillä olleet väärinkäsitykset.

Väärinkäsitykset koskivat konsernin henkilöstöpolitiikkaa, joka kuljettajien aiemman ilmoituksen vuoksi on aiheuttanut kestämättömän luottamuspulan työilmapiirissä. Keskustelujen sisältöjä ei anneta julkisuuteen. -Nämä on konsernin sisäisiä asioita. Tärkeintä on, että yhteisymmärrykseen on päästy ja suurta yleisöä voidaan palvella häiriöttä uutenavuotena, kertoo AKT:n osaston 049 puheenjohtaja Raimo Saastamoinen.

Linjebuss-konsernin kuljettajat uhkasivat aloittaa yhden vuorokauden mittaisen lakon uudenvuodenaaton aamusta alkaen. Linjebuss-yhtiöiden eli Linjebuss Espoon ja Vantaan sekä Hakunilan Liikenteen ja Sirolan Liikenteen ajajien työnseisaus olisi vaikeuttanut huomattavasti uudenvuodenyön juhlijoiden liikkumista pääkaupunkiseudulla. (STT)

Lue myös:

    Uusimmat