Mainos

Oulunsalon JOT yhteistyöhön Korean kanssa

JOT Automation Group Oyj on tänään solminut yhteistyösopimuksen Korea Mechatek Co., Ltd:n kanssa. Yhteistyö käsittää sekä markkinointi- ja myyntisopimuksen että aiesopimuksen yhteisyrityksen perustamisesta Korean tasavaltaan.

Markkinointi- ja myyntisopimuksen mukaan Korea Mechatek Co., Ltd tulee vastaaman JOT Automation Groupin tuotteiden ja kokonaisjärjestelmien markkinoinnista ja myynnistä sekä After Sales - palveluiden tarjoamisesta Korean Tasavallassa.

Aiesopimuksen mukaan osapuolet perustavat Korean tasavaltaan yhteisyrityksen, joka vastaa JOT Automation Groupin ja Korea Mechatekin omien tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä Kauko-Idän alueella.

-Johdonmukaisena jatkona olemme aloittaneet tuotteidemme ja palvelujemme markkinoinnin myös Kauko-Idässä. Viime kesänä perustimme oman myyntiyhtiön Kiinan Hong Kongiin. Seuraavaksi kohdemaaksi olemme valinneet Korean Tasavallan, kertoo toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Korea Mechatek Co. Ltd on vuonna 1988 perustettu elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaatiolaitteita valmistava ja markkinoiva yritys. Vuonna 1998 yrityksen liikevaihto oli noin 10 miljoonaa dollaria ja henkilökuntaa 45.

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä kahdeksassa maassa. JOTin palveluksessa on noin 500 ihmistä ja sen liikevaihto oli viime vuonna noin 400 miljoonaa markkaa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.