Mainos

Oulunkylän uhri pahoinpideltiin vasaralla

Ohikulkija löysi verisen miehen makaamasta kerrostalon parkkialueelta syyskuun puolivälissä. Aluksi luultiin, että uhria oli ammuttu.

Helsingistä parkkipaikalta löytyneen verisen miehen tapaus on ratkennut.

Poliisi on napannut hakkaamisesta epäillyn 36-vuotiaan helsinkiläismiehen, joka on myöntänyt lyöneensä uhria vasaralla päähän riidan päätteeksi. Epäillyn mukaan riita oli syntynyt epäillyn mukaan erimielisyyksistä varkauskohteen valinnassa.

Töihin lähtenyt asukas löysi Oulunkylästä kerrostalon parkkipaikalta 13. syyskuuta 26-vuotiaan miehen, jolla oli vakavia pahoinpitelyvammoja päässä. Mies oli sairaalaan vietäessä kriittisessä tilassa.

Hoitohenkilökunta epäili aluksi, että miestä oli ammuttu. Miehelle tehty pitkä leikkaus osoitti, että vamma on aiheutettu muulla tavalla. Hänen tilansa on edelleen vakava.

36-vuotiasta miestä epäilläään tapon yrityksestä.

Mies on parhaillaan vangittuna muista rikoksista epäiltynä. Hänen epäillään syyllistyneen tapon yrityksen lisäksi muun muassa moottorikulkuneuvojen käyttövarkauksiin, törkeään rattijuopumukseen sekä varkauksiin.

Miestä esitetään tähän juttuun liittyen vangittavaksi lähiaikoina.

Sekä uhri että epäilty tunsivat toisensa entuudestaan. Epäilty on vapautunut vankilasta kuluvan vuoden tammikuussa ja poliisin mukaan hänellä on varsin mittava rikostausta.

(MTV3)

Lue myös:

(14.9)

(13.9)

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.