Mainos

Oululaismiehelle elinkautinen raa'asta murhasta

Oulun käräjäoikeus tuomitsi tänään vuonna 1988 syntyneen Ransa Allan Jaakkima Kokon elinkautiseen vankeuteen viime syksynä Kaukovainion kaupunginosassa tehdystä murhasta.

Käräjäoikeuden perusteluiden mukaan mies oli puukolla 45 - 50 kertaa lyömällä tappanut Joonas Pussisen vakaasti harkiten, erityisen raa'alla ja julmalla tavalla. Rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä.

Vuonna 1988 syntynyt mies oli houkutellut 24.10. 2010 Pussisen kerrostalon pihalla sijaitsevaan pihamajaan ja lyönyt tätä ensin puukolla muutamia kertoja. Uhri oli päässyt pakemaan, mutta tuomittu oli saanut hänet kiinni ja jatkanut puukottamista uhrin armon aneluista huolimatta.

Lisäksi tuomittu oli heittänyt 1,5 kilon kiven uhrin päähän, potkinut maassa makaavaa avutonta uhria ja lopuksi leikannut tämän vasemman korvalehden irti ja lyönyt sen puunkylkeen kiinni.

Motiivina murhaan on ollut mustasukkaisuus. Tuomittu oli saanut selville, että uhrilla oli ollut seksisuhde hänen avovaimonsa kanssa.

Toimi lääke- ja alkoholihöyryissä

Teon jälkeen otetuista verikokeista selvisi, että ennen tekoaan tuomittu oli nauttinut rauhoittavia lääkkeitä, alkoholia ja kannabista.

Tuomittu tulee valittamaan tuomiosta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.