Ote lipesi: Akrobaatti putosi maahan kesken sirkusesityksen Venäjällä

Venäläisakrobaatin sirkustemppu keskeytyi kuumottavalla tavalla, kun hänen otteensa paristaan lipesi ja hän putosi maahan. Vaaratilanne tallentui videolle.

Sirkustaiteilija putosi kesken esityksen kolmesta metristä maahan, kun hänen otteensa esiintymisparistaan lipesi, kertoo KameraOne-sivusto.

Venäjän Omskissa sirkusareenalla sattunut pudotus tallentui videolle, jonka kuvasi joku esitystä katsonut henkilö. 

Akrobaatin ote lipesi

Pudonnut akrobaatti on nimeltään Tatyana Zolotukhina. Hän suoritti esitystä yhdessä aviomiehensä kanssa. Temppua tekevillä ei ole turvavaljaita.

Videolla näkyy, miten pariskunta pitää toisistaan kiinni nousten korkeuksiin. Sitten naisen ote miehen jaloista lipeää, yleisöstä kuuluu kauhun kiljahduksia ja hän putoaa maahan. Valot sammuvat, musiikki lakkaa ja häntä riennetään auttamaan.

Videon lopuksi esiintyjä kannetaan pois areenalta. Nainen näkyy liikkuvan.

Murtuma ranteessa ja luultavasti selkärangassa

KameraOne kertoo, että lavan takana Zolotukhinalle annettiin ensiapua ja hän käveli itse ambulanssiin. Hänet vietiin sairaalaan, jossa hänen vointinsa tutkittiin.

Myöhemmin Great Moscow Circuksen tuottaja kommentoi Telegramissa, että lääkärien mukaan akrobaatin ranteeseen olisi tullut murtuma. Lisäksi epäiltiin puristusmurtumaa selkärangassa.

Esiintyjien kerrotaan harjoittelevan myös putoamisia

KameraOnen saamien lisätietojen mukaan kyseessä oli vasta toinen kerta, kun Filotov Circus, jossa Zolotukhina työskentelee, esitti tuon esityksen Omskissa. Ensi-ilta meni järjestäjien mukaan ongelmitta ja onnettomuus tapahtui seuraavana päivänä toisessa esityksessä.

Omskin sirkusareenan edustajat huomauttavat, että tällaisia esitysnumeroita esitetään ympäri maailmaa ilman turvajärjestelyitä. Edustajat kertovat, että esiintyjät harjoittelevat paitsi esitystä myös tekniikoita putoamisen varalta. Niinpä esiintyjälle ei tullut heidän mukaansa yllätyksenä, että näin voi käydä. 

– Esiintyjän terveys ei ole vaarassa ja hän astelee jälleen pian areenalle, Omskin sirkusareenalta kerrotaan.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat