Oscar-gaalan huumaa

Oscar-gaalassa nähtiin tänä vuonna toinen toistaan säkenöivämpiä asukokonaisuuksia. Erityisesti huudossa olivat merenneitomaiset pukuleikkauset. Kukaan ei myöskään lähtenyt kikkailemaan liian erikoisella tyylillä, vaan vallalla oli hienostunut naisellisuus.

Yksi illan ehdottomista kuningattarista oli laulaja Alicia Keys, joka oli pukeutunut Armani Priven häikäisevään sifonkipukuun. Korkeahalkioinen iltapuku oli paitsi naisellinen myös sekikäs.Esimerkiksi Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvasta tuttu näyttelijä Anne Hathaway osaa säväyttää. Hänen pukunsa oli Armani Prive -mallistoa. Puku oli koristeltu tuhansilla Swarovskin kristalleilla. Lisäksi Hathawaylla oli yllään myös Cartierin koruja. Puvun väri ei ehkä ollut kalpealle Hathawaylle paras valinta.

Laulajatar Beyoncé edusti House of Deronin mustakultaisessa puvussa. Myös tämän puvun leikkaus oli merenneitomainen. Naisellinen vaate imarteli Beyoncén kurveja. Beyoncé toimii äitinsä kanssa House of Deronin pääsuunnittelijana.Huippumallina tutuksi tullut Heidi Klum keräsi katseita punaisella puvullaan. Suurihalkioinen puku oli Roland Mouret'n. Lorreine Schwatz -merkin korut ovat peräti 800 000 euron arvoiset.

Oscar-voittaja Kate Winslet oli pukeutunut tummaan Yves Saint Laurentin pukuun. Puvussa yhdistyi taitavasti silkki ja pitsi.

Näyttelijätär Marisa Tomei oli pukeutunut Versace Atelierin upeaan hopeanhohtoiseen pukuun. Vintagekorut olivat Van Cleef & Arpelsin: rannekoru oli vuodelta 1941, sormus vuodelta 1960 ja korvakortu vuodelta 1973.

Teinitähti Miley Cyrus oli vetänyt ylleen lehtimäisistä osasista kootuun kimaltelevan Zuhair Muradin iltapuvun. Kengät olivat BCBG:n, korut Neil Lanen ja iltalaukku Mary Nortonilta.

Näyttelijä Natalie Portman erottautui joukosta pinkillä hennolla puvullaan. Rodarten pukuun Portman yhdisti Stella McCartneyn kengät

Penelope Cruz edusti Pierre Balmainin 60 vuotta vanhassa vintage-puvussa, joka ei hävinnyt loistossa uusille puvuille.

Näyttelijä Sarah Jessica Parker juhli tyllitäyteisessä puvussa. Asu oli Diorin Haute Couture -mallistosta ja sopi Sinkkuelämää-tähden tyyliin.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage

Lue myös:

    Uusimmat