Mainos

Oriola-KD liki triplasi voittonsa

Lääketukkuri Oriola-KD irrotettiin viime vuonna lääkeyhtiö Orionista. Yhtiön alkuvuoden liikevaihto oli 712 miljoonaa euroa, jossa kasvua oli 40 miljoona euroa.

Lääketukkuri Oriola-KD liki triplasi voittonsa alkuvuonna viime vuoden alkupuoliskoon verrattuna. Voitto ennen veroja oli nyt reilut 15 miljoonaa euroa, kun viime vuonna samaan aikaan voittoa kertyi vajaat 6 miljoonaa euroa.

Alkuvuoden liikevaihto oli 712 miljoonaa euroa, jossa kasvua oli 40 miljoona euroa. Oriola-Kd arvioi sekä liikevaihdon että kertaeristä puhdistetun voiton kasvavan tänä vuonna viime vuoteen verrattuna. Kasvun syyksi Oriola-Kd mainitsee markkinoiden kasvun, uudet päämiessopimukset ja viime vuonna toteutetut tehostukset.

Kesäkuussa julkistetun Oriola-KD:n ja Lifcon hammashoidon yhteisyrityksen arvioidaan kasvattavan liikevoittoa vuoden viimeisestä neljänneksestä lähtien.

Oriola-KD irrotettiin viime vuoden kesällä lääkeyhtiö Orionista. Viime vuoden vertailuluvut on laskettu Orionista Oriola-KD:hen siirtyneiden toimintojen perusteella.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.