Mainos

Opelin maahantuoja pudottaa hintoja vuoden alussa

Autoalan hintakilpailu saa uutta vauhtia ensi vuoden alussa. Opelin maahantuoja pudottaa hintoja kymmenisen prosenttia. Samalla putoavat myös vaihtoautoista maksettavat hyvityshinnat.

Henkilöautojen takaosia

Opel-merkin jälleenmyyjät laskevat hintojaan 8 - 12 prosenttia ensi vuoden alussa. Samalla putoavat myös vaihtoautoista maksettavat hyvityshinnat, mikä voi olla vaikea pala monelle autonvaihtajalle

-Syy siihen, että me tiputetaan hintoja on se, että siirrytään niin sanottuun nettohinnoitteluperiaatteeseen elikä silloin kun auton ikkunassa on hintalappu niin se on valmiiksi tingitty hinta, sanoo Jari Nordman Opel Oy:stä.

Nordmanin mukaan Suomen Opel-yhtiö on pienentänyt sisäisiä kulujaan kovalla kädellä. Nyt varaudutaan siihen, että autoalan kasvu on jäissä ja kilpailu asiakkaista käy tiukkana.

Erityisesti yritysasiakkaille hinnalasku on mannaa. Autoedun verotusarvo kun määräytyy suoraan ostohinnan mukaan.

Muut maahantuojat eivät innostu Opelin esimerkistä. Volvo Auto ei aio leikata hintojaan, vaan pitää nykyistä hinnoittelua oikeana. Toyotalla katsotaan miten uusi hinnoittelu otetaan vastaan. Hinnanlaskuja ei ole luvassa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.