Mainos

OP-ryhmälle ja Pohjolalle yhteiset asiakasedut

Asiointinsa keskittäneet saavat ilmaisen kotivakuutuksen vuodeksi.

OP-ryhmä on päättänyt ensimmäisistä asiakaseduista osuuspankkien ja vakuutusyhtiö Pohjolan yhteisille asiakkaille.

Molempiin jo asiointinsa keskittäneet saavat ilmaiseksi koti-irtaimiston vakuutuksen vuodeksi. Keskimäärin etu on 95 euroa, ja se on tulossa noin 71 000 kotitaloudelle. Yhteensä siihen menee noin 5 miljoonaa euroa.

Vastaava etu on luvassa muillekin uuden OP-ryhmän asiakkaille, jos he ottavat tietyn määrän palveluita sekä osuuspankeista että Pohjolasta ensi vuoden loppuun mennessä.

Karhinen: Pohjolan hankinta mennyt suunnitellusti

Osuuspankkikeskuksen toimitusjohtaja Reijo Karhinen sanoo vakuutusyhtiö Pohjolan hankinnan edenneen täysin suunnitelmien ja aikataulun mukaan.

Hänen mukaansa yrityskaupoissa on aina odotettavissa, että osa omistajista pitää tarjottua hintaa liian alhaisena ja se on otettava huomioon aikatauluja suunniteltaessa.

- Siihen oli varauduttu, Karhinen sanoo STT:lle.

Hän ei myöskään ymmärrä puheita siitä, että OP-ryhmä olisi kohdellut Pohjolan omistajia epätasa-arvoisesti. Siitä OP-ryhmää ovat arvostelleet äänekkäimmin Peter Fagernäs ja Juha Mikkonen. Heidän näkemyksensä mukaan OP:n olisi pitänyt tarjota kaikille Pohjolan omistajille mahdollisuus saada rahaa ja OKOn osakkeita.

Karhisen mukaan jokaisella Pohjolan omistajalla olisi ollut - ja on edelleen mahdollisuus hankkia henkiyhtiö Suomen ja tel-yhtiö Ilmarisen tavoin OKOn osakkeita markkinoilta.

- Ilmarisen ja Suomen kaupat on hoidettu täysin avoimesti ja markkinaehtoisesti. Siinä mielessä olen hyvin levollisin mielin, Karhinen sanoi.

Pienomistajien esille nostamista kysymyksistä annettiin selvitys myös Rahoitustarkastukselle.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.