Mainos

"Onneksi olkoon, voititte miljardeja" - Ei vaiteskaan

Tanskan valtiollinen rahapeliyhtiö heittäytyi tällä viikolla hetken aikaa höveliksi ilmoittaessaan 300 ihmiselle, että heistä on tullut miljardöörejä.

Kyseessä oli tietenkin niin sanottu tekninen vika: yhtiön tietokone lähetti vahingossa sähköpostiviestin miljardien eurojen arvoisesta Keno-voitosta, kun tosiasiassa kyseessä oli vain pikku summa rahaa.

Flemming Dahl Jensen oli yksi viestin saajista. Hän ehti olla miljardööri puolitoista tuntia, kunnes yhtiö korjasi virheellisen tiedon.

- Vatsa tuli kipeäksi ja aloin ajatella kaikkea sitä, mihin rahoja käyttäisin. Matkusteluun perheen kanssa, uusi talo, uusi auto. Aloin päästä vauhtiin, Dahl Jensen kertoo Nordjyske-lehden verkkosivuilla.

Lisädraamaa tarinaan tuo se, että pitkän aikaa luultiin "miljardöörejä" olleen jopa 1300.

Rahapeliyhtiö Danske Spil on tapauksesta pahoillaan.

- Ymmärrän hyvin, että ihmiset ovat pettyneitä, sanoo yhtiön tiedottaja Morten Hedegaard. Hänen mielestään pelaajien olisi kuitenkin pitänyt epäillä virhettä, sillä Kenosta ei miljardeja voiteta.

Hieman pettynyt 90 minuutin miljardöörikin on - ei olemattomien rahojen takia, vaan Danske Spilin hienotunteisuuden puutteesta. Dahl Jensenin mielestä henkilökohtainen anteeksipyyntö ja esimerkiksi suklaarasia olisi ollut paikallaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.