"Onneksi olkoon, voititte miljardeja" - Ei vaiteskaan

Tanskan valtiollinen rahapeliyhtiö heittäytyi tällä viikolla hetken aikaa höveliksi ilmoittaessaan 300 ihmiselle, että heistä on tullut miljardöörejä.

Kyseessä oli tietenkin niin sanottu tekninen vika: yhtiön tietokone lähetti vahingossa sähköpostiviestin miljardien eurojen arvoisesta Keno-voitosta, kun tosiasiassa kyseessä oli vain pikku summa rahaa.

Flemming Dahl Jensen oli yksi viestin saajista. Hän ehti olla miljardööri puolitoista tuntia, kunnes yhtiö korjasi virheellisen tiedon.

- Vatsa tuli kipeäksi ja aloin ajatella kaikkea sitä, mihin rahoja käyttäisin. Matkusteluun perheen kanssa, uusi talo, uusi auto. Aloin päästä vauhtiin, Dahl Jensen kertoo Nordjyske-lehden verkkosivuilla.

Lisädraamaa tarinaan tuo se, että pitkän aikaa luultiin "miljardöörejä" olleen jopa 1300.

Rahapeliyhtiö Danske Spil on tapauksesta pahoillaan.

- Ymmärrän hyvin, että ihmiset ovat pettyneitä, sanoo yhtiön tiedottaja Morten Hedegaard. Hänen mielestään pelaajien olisi kuitenkin pitänyt epäillä virhettä, sillä Kenosta ei miljardeja voiteta.

Hieman pettynyt 90 minuutin miljardöörikin on - ei olemattomien rahojen takia, vaan Danske Spilin hienotunteisuuden puutteesta. Dahl Jensenin mielestä henkilökohtainen anteeksipyyntö ja esimerkiksi suklaarasia olisi ollut paikallaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat