OnlyFans-mallin rinnat kasvoivat kuusi kuppikokoa harvinaisen sairauden vuoksi

Harvinainen sairaus johti OnlyFans-mallin rintojen äkilliseen liikakasvuun 1:14
Tältä giganomastiaa sairastava Pamelia näyttää.

Harvinaista sairautta sairastava nainen tienaa ulkonäöllään vuosittain satoja tuhansia euroja.

Australiasta kotoisin oleva Pamelia J, 27, joka ei halua kertoa julkisuuteen koko nimeään, sairastaa harvinaista sairautta, giganomastiaa, joka aiheuttaa rintakudoksen nopeaa liikakasvua. Pamelian tapauksessa hänen rintansa ovat kasvaneet kuuden kuppikoon verran.

Pamelia sai diagnoosin maaliskuussa 2022. Sen jälkeen hänen rintansa ovat kasvaneet kuppikoosta J kuppikokoon O vain 14 kuukaudessa.

Pamelia on luonut sisältöä OnlyFansiin jo vuodesta 2018 lähtien, eli vuosia ennen sairauttaan. Ennen diagnoosiaan hän tienasi mallintöillä noin 10 000 euroa vuodessa, mutta sairauden myötä hänen tienestinsä ovat kasvaneet hurjaan 300 000 euroon viimeisen vuoden aikana.

– Tämä on niin ainutlaatuinen niche, joten se on todella moninkertaistanut tienestini OnlyFansissa, Melbournesta kotoisin oleva Pamela kertoo.

Katso yllä olevalta videolta, miltä Pamelia näyttää!

Millainen sairaus on gigantomastia?

Pamelia huomasi tammikuussa 2022, että hänen rintansa olivat alkaneet yllättäen kasvaa. Kun tammikuussa hänen rinnanympäryksensä oli 100 senttimetriä, seitsemän kuukautta myöhemmin ympärys oli 114 senttimetriä. Kaikki hänen vanhat rintaliivinsä olivat käyneet pieniksi ja hän kärsi kovista selkäkivuista.

Lääkäri arvioi kipujen johtuvan hänen rintojensa painosta ja siirsi hänet toisen kirurgin arvioitavaksi. Pian hänelle diagnosoitiin harvinainen giganomastia.

Nyt toukokuussa 2023 Pamelian rinnanympärys on 139 senttimetriä. Rinnat aiheuttavat hänelle merkittäviä henkisiä ja fyysisiä kipuja.

– Selkääni särkee, hartioitani särkee ja oikeastaan kaikkialla särkee, Pamelia kuvailee tuntemuksiaan.

Gigantomastia eli rintojen liikakasvu voi johtua monesta syystä, kuten elimistön hormonaalisista vaihteluista, lääkityksestä tai autoimmuunisairauksista. Pamelian sairauden aiheuttajaa ei vielä tiedetä. Hän kuitenkin sairastaa myös munasarjojen monirakkulaoireyhtymää ja tällä hetkellä on selvityksessä, voisivatko nämä kaksi sairautta olla linkittyneinä jollain tavalla toisiinsa.

Gigantomastia on kiusallinen ja kivulias vaiva

Ylisuuret rinnat aiheuttavat myös vaikeuksia vaateostoksilla.

– Joudun ostamaan vaatteeni plussakoon vaatekaupoista, eivätkä ne vaatteet ole minun kaltaisilleni tehtyjä, Pamelia kertoo.

Isorintaisille naisille on vähän sopivia ja soveliaita vaatteita tarjolla.

– Tarjolla olisi valtavasti vaatteita ja tyylejä, joita en voi pukea, koska ne ovat liian paljastavia ja saavat ihmiset kiusaantumaan. Minua tuijotetaan paljon, Pamelia kertoo.

Milloin rintojen pienennyleikkaukseen?

Vaikka Pamelian sairaus on ollut hänelle taloudellisesti tuottelias, aikoo hän mennä rintojen pienennysleikkaukseen ensi vuonna. Hän toivoo, että rintoja pienennettäisiin ainakin puolella pienemmiksi.

On kuitenkin mahdollista, että hänen rintansa kasvavat myöhemmin takaisin leikkauksesta huolimatta.

– Tietysti raha on pyörinyt paljon päässäni, mutta uskon leikkauksen olevan paras mahdollinen ratkaisu henkisen ja fyysisen terveyteni kannalta, Pamelia pohtii.

Pamelia uskoo leikkauksen kuitenkin olevan riskin arvoista ja odottaa innolla sen tuomaa helpotusta hänen kipuihinsa.

– Menetän varmasti tilaajia OnlyFansissa. Puhuessani julkisesti pienennysleikkauksesta 70 prosenttia tilaajistani kertoo minulle, ettei minun pitäisi tehdä sitä, hän paljastaa.

Ennen leikkausta Pamelia aikoo säästää rahaa vielä vuoden verran ja ostaa talon.

– Yleisesti olen iloinen, että tämä tapahtui. Olen onnistunut levittämään tietoutta giganomastiasta ja olen onnellinen tästä kokemuksesta, Pamelia paljastaa.

Lähde: Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat