Mummo kurkkasi Avan OnlyFans-tilille "nähdäkseen, mitä siellä on" – somekohuistaan tunnettu nainen paljastaa perheen reaktiot: "Hän on hysteerinen"

MTV somekuningattaren kotona – Pasha Pozdnyakova kertoo, miten saa miljoona seuraajaa 6:00
Mistä tilille löytää miljoona seuraajaa? MTV vieraili somekuningattaren kotona! Pashalle kertyy tuloja Onlyfans-sivustolta ja Patreon-verkkoalustalta.

Lukuisissa nettikohuissa marinoitu Ava Louise väittää eroottisen työnsä paljastuneen mummolleen erikoisella tavalla.

Ilmiöksi noussut OnlyFans on uudenlainen sosiaalinen media, jossa seuraajat maksavat sisällöstä. Sisältö voi liittyä mihin vain, mutta moni tarjoaa seuraajilleen eroottista ja sensuellia sisältöä – niin myös Ava Louise.

Nyt Ava kertoo, että häntä on kielletty osallistumasta perheen pääsiäistapaamiseen, kertoo Yahoo. Syynä on järkytys, jonka Avan OnlyFans-tili aiheutti hänen mummolleen. Tarinan aitoutta on tosin jo kyseenalaistettu.

"Tätisi ja mummosi tilasivat OnlyFans-tilisi..."

Ava jakoi TikTokissa videon, jolla esittelee saamaansa viestiä. Siinä hänen äitinsä toteaa, ettei Ava saa tulla perheen pääsiäistapaamiseen tänä vuonna.

– Miksi, lol, Ava kysyy.

– Tätisi ja mummosi tilasivat OnlyFans-tilisi nähdäkseen, mitä siellä on. Hän [mummi] on hysteerinen, äidin viestissä todetaan.

"Sano mummille, että kiitin rahoista"

Ava ei kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan.

– Sano mummille, että kiitin rahoista, hän ei ole käyttänyt minuun näin paljon rahaa vuosiin, Ava väittää vastanneensa.  

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Toisella videollaan Ava esiintyy rintaliiveissä ja kireissä housuissa ja toteaa, että aikoo ilmaantua perhepääsiäisen viettoon "juuri tämän näköisenä". Ava kertoi Ladbiblelle, ettei perhe enää puhu hänelle, eikä mummo enää tunnusta hänen olemassaoloaan.

Tottunut erilaisiin kohuihin

Avan kohut ja perhesuhteet ovat puhuttaneet aiemminkin. Eräässä videossaan Ava esimerkiksi kertoi liittyneensä sugar daddy -suhteisiin keskittyneelle sivustolle – ja löytäneensä sieltä isänsä.

Nainen oli myös taannoisen "koronavirushaasteen" keskiössä nuoltuaan vessanpönttöä videolla. Ava paljasti myöhemmin, että tarkoitus oli vain mainostaa hänen aiemmin nauhoittamaansa musiikkikappaletta, kertoo Insider.

Fanit ovat kritisoineet muun muassa sitä, että Ava "vaikuttaa olevan humalassa" videoillaan. Nainen on videoillaan viitannut Adderall-lääkkeen käyttämiseen. Adderall on Yhdysvalloissa ja Kanadassa sallittu valmiste, joka on yleensä tarkoitettu keskittymishäiriön hoitoon, mutta jota voidaan käyttää myös käyttää väärin sen keskittymiskykyä lisäävien ominaisuuksien vuoksi.

Ava vastasi fanille, joka ihmettelee, miksi Ava vaikuttaa olevan humalassa tai "aineissa" videoillaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Änkesi mukaan jopa Kardashianin ja Westin eroon

Ava iski lusikkansa kevättalvella 2021 Kim Kardashianin ja Kanye Westin erosoppaan julkaistuaan TikTokissa videon, jolla väitti tietävänsä Kanyen "suhteesta" miespuoliseen kauneusalan ammattilaiseen, Jeffree Stariin.

Videon julkaisun jälkeen nainen väitti myös saaneensa Kimiltä oikeushaasteen. Lopulta hän tunnusti keksineensä sekä väitteen suhteesta että haasteesta.

Onko mummotarina vain "sometemppu"?

Kaikenkaikkiaan Avan some-elämä on niin värikästä, että moni onkin epäillyt, ettei Avan mummo oikeasti liittynyt OnlyFans-faniksi, vaan kyseessä on jälleen yksi "sometemppu".

Lue myös:

    Uusimmat