Onko Tesloilla yliluonnollisia kykyjä? Herkempi ihminen voisi menettää yöunensa, jos näkisi tämän omin silmin

Tesla Cybertruck on käsittämättömän näköinen pickup 1:15
Tesla Cybertruck on käsittämättömän näköinen lava-auto.

Hautausmaalla Teslan kyydistä kuvattua videota on katsottu jo miljoonia kertoja.

Miten reagoisit, jos ajaisit kaikessa rauhassa hiljaisen hautausmaan läpi keskellä yötä ja huomaisit autosi varoittelevan "jalankulkijoista" joita se ilmoittaa olevan vähän siellä sun täällä, vaikka ympärillä ei näy ketään?

Tällainen tilanne ei ole ollenkaan niin hypoteettinen kuin äkkiseltään saattaa tuntua.

Tämän sai kokea omakohtaisesti yhdysvaltalainen Tesla-kuljettaja, joka vei ystävänsä ajelulle hylätyn hautausmaan alueelle.

Alta löytyvällä videolla, jota on katsottu jo reilusti yli kuusi miljoonaa kertaa, nähdään, miten Tesla luulee näkevänsä ympärillään ihmisiä, vaikka tien reunoilla on vain hautoja ja hautakiviä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Vaikka onkin hauska ajatella, että Teslan tutkat ja kamerat kykenisivät näkemään jotain sellaista, mitä paljas silmä ei, niin tällä kertaa todellisuus ei ollut tarua ihmeellisempää.

Teslan järjestelmä nimittäin vain hämääntyi ajoväylän reunoilla olevista korkeista hautakivistä ja erehtyi luulemaan osaa niistä jalankulkijoiksi. Järjestelmä tunnistaa sekä autot, pyöräilijät että jalankulkijat, mutta tällä kertaa sen tekemät havainnot olivat vähän tuulesta temmattuja.

Toki sitten on vielä se toinen mahdollisuus.

Lue myös:

    Uusimmat