Onko tässä törkeimmin hinnoiteltu auton lisävaruste koskaan? McLaren pyytää mielipuolista summaa juomapullosta

Super- ja luksusautoihin on tarjolla toinen toistaan järjettömämmin hinnoiteltuja lisävarusteita, mutta tämä saattaa viedä voiton niistä kaikista.

Kalifornialainen kiinteistömoguli Manny Khoshbin hankki taannoin kokoelmiinsa McLaren Senna -superauton. Nyt mies kertoo tuoreesta autohankinnastaan YouTube-videolla.

Khoshbin ei ole tyytynyt miljoonan dollarin Sennan karvalakkimalliin, vaan on ruksinut autoon nipun lisävarusteita. Pelkästään auton kyljissä olevat kilpanumerot maksoivat 30 000 dollaria ekstraa, sillä ne eivät ole tarroja, vaan numerot on maalattu autoon.

Autoon maalattu numero 12 sekä kaksivärinen Marlboro-väritys ovat kumpikin kunnianosoituksia F1-ikoni Ayrton Sennalle – kuten koko autokin nimeään myöden.

Yhteensä Khoshbin kertoo maksaneensa Sennansa lisävarusteista noin 250 000 dollaria.

TV:stä tuttu LER-551 on myytävänä 0:36
VIDEO: Napapiirin sankarit -elokuvasta tuttu LER-551 on myytävänä.

Khoshbin valitsi autoonsa myös 7 000 dollaria maksaneen integroidun juomapullon, jossa on samanlainen letkujärjestelmä kuin F1-autoissa. Kuljettaja saa nappia painamalla vettä juodakseen.

Katso video Khoshbinin Sennasta alta.

Khoshbinilla ei tosiaan ole rahasta kiinni. Kerroimme aiemmin tällä viikolla hänen varsin onnistuneesta autosijoituksestaan.

Lähde: Carscoops, YouTube

Lue myös:

    Uusimmat