Näin järkyttävän hintaisia lisävarusteita ökyautoihin on tarjolla

Ylellisten lisävarusteiden hinnat ovat siltikin vain murto-osa ökyautojen kokonaishinnasta.

Autovalmistajat tietävät, että kun asiakkaat ostavat uuden auton, täytyy sen olla juuri sellainen kuin asiakas haluaa. Siksi autovalmistajat tarjoavat heille kaikkea mahdollista maalipintojen värivaihtoehdoista erilaisiin sisustusmateriaaleihin.

Toisinaan autovalmistajat tarjoavat ökyautoihin myös ökyvarusteita, joiden hinnat ovat karanneet käsistä. Tässä esimerkkejä eräistä tehtaan tarjoamista ylellisistä lisävarusteista.

Rolls-Royce Wraith – Starlight-verhoilu

Rolls-Royceen on mahdollista lisätä tähtitaivaan tunnelmaa 1 600 kuituoptisen valon avulla, jotka on ommeltu kattomateriaaliin käsin. Hintaa valaistuksella on noin 10 000 euroa.

Bentley Continental GT – Hiilikuitusisustus

Hiilikuitu on kevyt ja kestävä materiaali ja näyttää varmastikin tyylikkäältä sisustusmateriaalilta Bentleyssä. Hintaa materiaalille kertyy kuitenkin noin 16 000 euroa.

Rolls-Royce Wraith – Kullattu keulakoriste

Rolls-Roycen ikoninen keulakoriste, Spirit of Ecstasy, on mahdollista saada Wraithiin myös kullattuna versiona. Tämä ylellisyys maksaa kuitenkin lähemmäs 7 000 euroa.

Aston Martin DBS – Lähetinkello

Jaeger-LeCoultre on kehittänyt Aston Martinille rannekellon, joka avaa ja sulkee auton ovet kertomalla ajoneuvolle lähettimen avulla, milloin omistaja on lähellä. Tästä rannekellosta joutuu tosin pulittamaan yli 30 000 euroa.

Maserati GranCabrio – Mattamaali

Mattapintainen maali Maseratissa näyttää varmasti upealta, mutta vaikeasti hoidettavasta maalipinnasta joutuu kaiken lisäksi maksamaan maltaita. Hinta on nimittäin 17 000 euroa.

Nissan GT-R Spec V – Jarrut

Nissan GT-R -autoa tuskin voi edes tilata ilman jarruja, mutta niiden rahallinen arvo on kuitenkin huikea. Maailman parhaat jarrut maksavat nimittäin noin 41 000 euroa.

Porsche 918 Spyder – Liquid Metal -maalipinta

Jos Maseratin mattamaali tuntui hintavalta, on tämän Porschen Liquid Metal -maalipinta kaiken huippu. Lisähinta metallinhohtoisesta kauneudesta on huikeat 67 000 euroa.

Lähde: eBay


***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja