Onko tässä Sanna Marinin lopullinen vastaus bilekohusta närkästyneille? "Hei boomeri, ota coolimmin"

Näin Sanna Marin kommentoi tietoja Kesärannan jatkoista 0:21
Näin Sanna Marin kommentoi tietoja Kesärannan bilejatkoista

Sanna Marin lisäsi Instagram Tarinat -osioon mystisen päivityksen. 

Tällä viikolla pääministeri Sanna Marinin ympärillä on leijunut pienenmoinen kohupilvi sen jälkeen, kun Seiska ja Yle uutisoivat jatkoista pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa. Seiska-lehti kertoi, että seurue oli lähtenyt jatkoille Benjamin Peltosen keikan jälkeen ja mukana oli useita tuttuja artisteja. 

Marin ei ole jäänyt niin sanotusti tuleen makaamaan kohun suhteen, vaan on nyt lisännyt vettä lisää myllyyn mystisellä somepäivityksellään. 

Rouva pääministeri julkaisi Instagram Tarinat -osiossa kuvan, jossa poseeraa ystävänsä, kansanedustaja (sd) Ilmari Nurmisen kanssa kesäisessä kuvassa. Kuvapäivitykseen on liitetty juuri Benjamin Peltosen kappale Boomeri. Videot säilyvät tilillä sen julkaisusta 24 tuntia.

Esimerkiksi Urbaanin sanakirjan mukaan boomeri tarkoittaa noin 55–73-vuotiaita ihmisiä, jotka ovat tunnettuja siitä, että valittavat nykynuorista ja nykyteknologiasta.

Kyseinen päivitys alkoi levitä oitis sosiaalisessa mediassa.

Politiikan toimittaja Erno Laisi julkaisi Twitteriin kuvakaappauksen kyseisestä päivityksestä.

Päivitykseen on pysähtynyt seuraavat kappaleen sanat:

Hei, boom-boom-boomeri, jäitä hattuun, ota coolimmin.

Twitter-kansa alkoi oitis pohtia, mitä Marin päivityksellään tarkoittaa. 

– Onko tämä joku eläkkeisiin liittyvä kannanotto? tviittaaja pohtii. 

– Jotenkin tuli vaan hyvä mieli. Tämä lienee kaikille Twitterin känkkäränkille. (kuvakaappaus Marinin Insta storysta) Rennompaa lauantaita tännekin! toinen tviittaaja ylistää. 

Marin kommentoi bilekohua lyhyesti perjantaina Brysselissä. Hän totesi, ettei kommentoi yksityiselämäänsä liittyviä asioita julkisuudessa.

Katso koko haastattelu pääkuvan videolta!





Lue myös:

    Uusimmat