Onko tässä kuvassa vale-Melania? Somessa käynnistyi hurja salaliittoteoria

Käyttääkö Valkoinen talo aika ajoin Melania Trumpin tilalla näyttelijää?

Salaliittoteoria vale-Melaniasta sai alkunsa, kun Yhdysvaltain presidentti Donland Trump ja hänen vaimonsa Melania Trump vastikään vierailivat tornadon runtelemassa Alabamassa. Tarkkasilmäiset huomasivat Yhdysvaltain ensimmäisen naisen hahmossa jotakin outoa, ja huhut Valkoisen talon käyttämästä näyttelijästä lähtivät liikkeelle.

Melania Trumpin sanotaan näyttävän matkalla otetuissa kuvissa hyvin erilaiselta tavalliseen verrattuna. Varsinkin hänen kävelytyylinsä herättää keskustelua, sillä lentokoneesta astunut nainen käveli portaat alas itsevarmemmin kuin yleensä – ja ennen kaikkea monta askelta miehensä edellä.

– Oikea Melania ei koskaan kävelisi miehensä edellä, tämä nyt nähty versio tuntuu olevan paljon rohkeampi, Twitterissä kuhistaan.

– Ajattelin, että ihmiset ovat typeriä, mutta tarkemmin katsottuna tuo ei todellakaan ole Melania, eräs kommentoi huvittuneena.

Myös muut matkalta otetut kuvat herättivät epäluuloa Melania Trumpin oikeellisuudesta. Huomiota kiinnittivät muun muassa tapa, jolla presidentti ja hänen vaimonsa pitelevät toisiaan kädestä sekä pariskunnan huomattava pituusero.

Salaliittoteoriaa vale-Melaniasta on kehitetty ennenkin: jo vuonna 2017 järjestetyssä mediatilaisuudessa esiintyi väitetysti Melania Trumpin kaksoisolento, ei Melania Trump itse.

Lähde: Aol.

Lue myös:

    Uusimmat