Onko kumppani kaukana? Näin harrastatte kuumaa puhelinseksiä – lue vinkit

Puhelinseksi voi piristää parisuhdetta, mutta toimeen ryhtyminen voi jännittää. Lue vinkit kuumista kuumimpaan puhelinseksiin!

Kumppani on työmatkalla. Kannattaako tuhmien puhumista kokeilla puhelimen välityksellä? Kannattaa, jos asiantuntijaa on uskominen.

– Teidän ei tarvitse olla fyysisesti yhdessä ollaksenne romanttisesti tai seksuaalisesti yhdessä. Puhelinseksi yhdistää pariskuntia silloin, kun he ovat erossa, kannustaa seksiterapeutti Susan Block  Health-sivustolle.

Puhelinseksin aikana voi tutkiskella erilaisia fantasioita ja haluja, jotka kasvokkain saattaiaisvat tuntua hermostuttavilta. Puhelinseksin aikana ei tarvitse huolehtia myöskään kehostaan ja siitä, miellyttääkö se kumppania. Monet naiset saavat Blockin mukaan helpommin orgasmin masturboidessa kuin kumppanin kanssa seksiä harrastaessa.

– Puhelinseksi suosii luovuutta, mielikuvitusta ja älykkyyttä fyysisten ominaisuuksien sijaan – sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miltä näytät.

Eikä puhelinseksiä voi tehdä väärin. Asiantuntijat antoivat kuitenkin Health-sivustolle vinkkinsä, joilla varmistat, että kokemuksesta tulee niin nautinnollinen, että haluat sen jopa säännölliseksi osaksi seksielämääsi.

Kysy ensin tärkein kysymys

Kun soitat kumppanillesi tuhmat mielessäsi, älä ryntää suin päin asiaan. Aloita keskustelu kysymällä "missä olet nyt?", sillä se antaa osviittaa siitä, onko hyvä hetki kuumalle keskustelulle. Jos kumppani on sängyssä, vastaus on kyllä, mutta jos hän on vaikkapa jossain työtapahtumassa, kannattanee siirtää sessio myöhemmälle.

Vaikka kysymys ei ole itsessään eroottinen, se on hyvä tapa selvittää, kannattaako puhelua jatkaa pidemmälle – ilman, että sitä tarvitsee suoraan kysyä.

Tee suunnitelmia myöhemmäksi

Jos kumppani ilmaisee, ettei ole hyvä hetki, pyydä häntä soittamaan, kun hän on yksin, ehdottaa Block.

Voit myös lähettää seksiviestin antaaksesi hieman osviittaa siitä, mitä on luvassa. Puhelinseksi on turvallisempi valinta, mutta jos olet vakiintuneessa, turvallisessa parisuhteessa, seksiterapeutti Diana Urman suosittelee kokeilemaan puhelinseksiä viestien välityksellä.

Urman kehottaa lähettämään viestin, joka kiihottaa erityisesti sinua itseäsi, ei sellaista, jonka luulet kiihottavan kumppaniasi.

Johdattele

Jos puhelinseksille sattuu olemaan juuri oikea aika sillä hetkellä eli kumppanisi on yksin ja kenties sängyssä, seuraava kysymys voi olla jo johdattelevampi: "Mitä sinulla on ylläsi?"

Seksikäs ääni

Block kehottaa puhumaan hitaammin ja pehmeämmin. Laske äänentasoa. Keskity myös hengittämiseen.

Kuuntele ja reagoi

– Kuuntelemeninen on melkein yhtä tärkeää kuin se, mitä sanot, Block vinkkaa.

Etkö keksi, mitä sanoa? Vastaa kumppanisi sanoihin ja hilaa keskustelun kiihottavaa sävyä entisestään ylöspäin. Kokeile vaikka seuraavaa: "Ai olet sängyssä? Olisinpa minäkin siellä kanssasi..."

Pysy omassa tyylissäsi

SInun ei tarvitse omaksua täysin uutta persoonaa puhelinseksiä varten. Toki voit niin tehdä, mutta se ei ole Blockin mukaan tarpeen.

Asiantuntijan mukaan kumppanille kannattaa puhua sen mukaan, millaista seksiä harrastaa hänen kanssaan. Esimerkiksi jos itsellä on tapana dominoida, voi kumppania käskeä vaikkapa ottamaa housut pois. Jos seksi on enemmän romanttista, voi keskustelua ohjata hyväilevämpään suuntaan. Jos tapana on puhua tuhmia, anna mennä puhelimessakin, mutta älä puhu törkeitä, jos se ei ole sinun juttusi. Jos haluat oppia puhumaan tuhmia, nappaa nämä yhdeksän vinkkiä, joilla pääset alkuun.

Muuta muistot entistä kuumemmaksi fantasiaksi

Puhelinseksissä voi olla kyse todellisuutta. Voit siis esimerkiksi kertoa, että olet riisumassa ja kysellä kumppanilta, mitä tämä tekee. Keskustelun voi kuitenkin helposti kääntää myös fantasian puolelle.

– Jos ette ole koskaan jakaneet fantasiaa, aloita jakamalla muisto jostain sellaisesta yhdessä tekemästänne asiasta, joka oli todella seksikästä, Block vinkkaa.

Todellisen muiston voi kääntää fantasiaksi esimerkiksi kysymällä kumppanilta, mitä tämä olisi ajatellut, jos joku olisi katsellut, kun harrastitte seksiä takapihalla edelliskesänä. Tai kumppania voi pyytää kertomaan, mitä hän haluaa tapahtuvan ensi kerralla.

Lähde: Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja