Omistaja tiivisti "terrorisoivan" kissan yösekoilut kahteen minuuttiin – järjetön somesuosio: "Miksi nauroin niin kovaa tälle?"

Kissan yölliset sekoilut naurattavat somessa.

Ash-nimisestä rescue-kissasta on tullut varsinainen somesankari, kun sen tähdittämä TikTok-video meni viraaliksi. Hittivideosta uutisoi Newsweek.

Ashin omistajan julkaisemalla videolla kissa hyppii omistajiensa sängyssä, puree heitä, läpsii heitä, yrittää vohkia heidän peittonsa ja muuten vain pelästyttää heitä omistajien yrittäessä häätää sitä pois sängystä – tietysti keskellä yötä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kaksi kuukautta videoita leikattu kahdeksi minuutiksi, meidän kissamme terrorisoimassa meitä, kun nukumme. Nukuimmeko yhtään? Kyllä. Oliko se hyvää unta? kuului videon saateteksti.

"Kissat tulevat hulluiksi öisin"

Huhtikuussa julkaistu kissavideo on osunut monen huumorihermoon, sillä sitä on katsottu jo liki 30 miljoonaa kertaa TikTokissa. Kommenttejakin on ropissut liki 30 000.

– Miksi tämä onkaan niin hauskaa? pohti eräs videosta huvittunut.

– Kuin se sanoisi "äiti, olen nälkäinen, äiti herää", "hmm, haenpa iskän", "iskä herää, äiti ei tee minulle jotain", "oletteko te kuolleet", kommentoi toinen.

– Tämän takia kissani ei saa tulla huoneeseeni. Kissat tulevat hulluiksi öisin, totesi eräs.

– Käsivartesi pureminen on hullua, kauhisteli yksi kommentoija.

– Mitä jos kissa on vainoharhainen ja haluaa varmistaa, että olette elossa, pohti eräs.

– Miksi nauroin niin kovaa tälle?

Lue myös:

    Uusimmat