Kissat näyttelivät uusiksi Leijonakuninkaan kuuluisan taistelukohtauksen ällistyttävällä tarkkuudella: "Ja Oscar-palkinto menee..."

Lemmikkikissojen tappelu oli kuin suoraan Disneyn animaatioklassikosta.

Taannoin kerroimme kahden katukissan tappelusta, josta moni löysi yhtymäkohtia vuoden 1994 julkaistun animaatioelokuva Leijonakuninkaan kuuluisaan kohtaukseen, jossa Mufasa ja Scar tappelevat. Elokuvassa Scar pudottaa leijonaveljensä Mufasan alas kallioilta.

Katukissojen lisäksi myös erään amerikkalaisperheen kotikissat näyttelivät kohtauksen uusiksi. Yhdysvaltojen Ohiossa asuva Mariah Garrett julkaisi videon, jossa hänen musta ja oranssi kissansa tappelevat, kertoo Daily Star. Kohtauksen ohessa kuullaan alkuperäisen Disney-elokuvan ääniraitaa tunnelman tiivistämiseksi, joten se kannattaa kuunnella äänet päällä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla kissat taiteilevat seinää vasten nostetun patjan päällä, kun oranssi Miles-kissa putoaa reunalta ja jää roikkumaan patjaan. Ilkeän Scarin osaa näyttelevä musta Leonard-kissa ei tunne sympatiaa, vaan jatkaa läpsimistä niin kauan, että kissakaveri putoaa maahan asti.

"Ja Oscar-palkinto menee..."

Video on kerännyt liki puoli miljoonaa tykkäystä, ja sille on kertynyt yli 2,4 miljoonaa katselukertaa. Kommentoijat ovat ihastelleet kovin kissojen tarkkaa näyttelijäntyötä. Ajoitus kun menee täysin nappiin äänten kanssa.

– Ajoitus on moitteeton, ihasteli eräs.

– Vau, ne ovat varmaan harjoitelleet paljon, totesi toinen.

– Julkaisit selvästikin vain alkuperäisen version, kuittasi kolmas.

– Ajattelit, että voisit näyttää meille alkuperäisen version, emmekä huomaisi, vitsaili yksi kommentoijista.

– Ja Oscar-palkinto menee..., maalaili eräs.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää kissoista.

Katso myös – näin teet kodistasi turvallisen myös lemmikille:

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59
Videolla ohjeita lemmikkiturvalliseen kotiin.

Lue myös:

    Uusimmat