"Maailman hankalin kissa" kyttää ruoanlaittoa ja varastaa ruokaa omistajiltaan – ahneen katin kohellusvideosta huikea hitti

Trekkie-kissa pitää todella, todella paljon ruoasta, ja on valmis tekemään kaikkensa sitä saadakseen.

Usein perheen lemmikkejä hemmotellaan varsinaisen ruoan lisäksi satunnaisilla herkkupaloilla, vaikka syytä olisi muistaa, että ylimääräisistä makupaloista saattaa vuodessa kertyä aikamoinen määrä turhia kilokaloreita

Toisinaan, onneksi suhteellisen harvoissa tapauksissa makupalojen antaminen ei lemmikin mielestä ole omistajan päätösvallassa. Mirror-sivusto kertoo ruoan suhteen suorastaan pakkomielteisestä Trekkie-kissasta, joka tekee kaikkensa anastaakseen ruoat – oli se sitten kissan- tai ihmistenruokaa – omistajiensa, Gregin ja Kaylan, käsistä.

Eläinsivusto The Dodon julkaisemassa kokoelmavideossa näytetään parhaita – tai pahimpia – paloja Trekkie-kissan käytöksestä. Video on jo varsinainen hitti, sillä sillä on yli neljä miljoonaa katselukertaa, ja kissalla onkin huikea fanijoukko kommenteista päätellen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jos yrität olla antamatta sille ruokaa..."

Kaylan mukaan Trekkien pakkomielteessä ei ole kyse mistään lääketieteellisestä vaivasta, kissa on vain todella, todella ahne.

– Sellainen sen persoonallisuus vain on, omistaja kuittaa videolla.

Videopätkissä Trekkie muun muassa tarkkailee omistajiensa kokkailua jääkaapin päältä ja upottaa hampaansa ruokapaketteihin yrittäessään päästä käsiksi niiden sisältöön. Se saattaa myös jäädä päästään jumiin kissankeksilaatikoihin niistä kiinnostuttuaan. Kissa löytää tiensä myös roskapusseihin, vaikka ne olisi ripustettu sen ulottumattomiin.

Kaylan mukaan kissa on opetellut myös nappaamaan ruokia liedeltä. Yhdessä pätkässä Trekkie onnistuukin kähveltämään ruokaa suoraan Gregin nenän edestä. Usein kun Greg kokkaa, Kaylan tehtävä onkin vahtia kissaa.

– Jos yrität olla antamatta sille ruokaa, vuodat verta, lannistunut Greg toteaa.

Yhdellä videopätkällä Greg yrittää pitää lautastaan Trekkien ulottumattomissa, kun kissa on kiivennyt omistajansa käsivartta pitkin maistaakseen, mitä ikinä tällä onkaan lounaanaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Iskee kuin kyykäärme"

Toisinaan uupuneilla omistajilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lukita pakkomielteinen kissa kylpyhuoneeseen siksi aikaa, kun ihmiset syövät.

Sekään ei aina auta, sillä juonikas kissa on opetellut avaamaan oviakin.

Kayla mieltää kissan temppuilun pelinä ja uskoo kissan pitävän ruokatavoitteitaan haasteena.

– Jos se näkee, että sinulla on se, se haluaa sen.

– Se katsoo sinua ja odottaa hetkeään... Se odottaa, että et ole enää niin varuillasi, ja sitten se vain iskee kuin kyykäärme.

Vaikka Trekkie on omistajiensa mukaan "maailman hankalin kissa", osaa se myös olla suloinen ja hellyydenkipeä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös: Puhutko kissaa? Videolla vinkit kommunikoimisen kissan kanssa:

Puhutko kissaa? ”Haista v**tu” voikin olla oikeasti ”rapsuta minua"– näin tulkitset kissaa 2:33
Videolla kissa-omistaja-kissa-sanakirjaan apuja.Lue myös:

    Uusimmat