Omistaja esitti tukehtuvansa – koiralta hillittömän kylmäävä reaktio: "Se halusi hoitaa homman loppuun"

Dunkin-koira yllätti somekansan reaktiollaan omistajansa "tukehtumiseen".

Sosiaalisessa mediassa näkee usein videoita, joissa omistajat yrittävät herättää lemmikkinsä suojelun- ja pelastamisenhalun leikkimällä esimerkiksi sairauskohtausta. Omistajien palava halu selvittää lemmikkiensä rakkauden taso on näkynyt esimerkiksi jo vuonna 2018, kun Cory Williams halusi nähdä, kuinka hänen "ilkeä" kissansa reagoisi omistajansa ennenaikaiseen kuolemaan – ja kissan reaktio todellakin yllätti

Koirat Max ja Murphy selvittivät puolestaan hyvinkin nopeasti, että "pyörtynyt" omistaja olikin vain tekaissut kohtauksensa. Kun floridalainen Linda esitti tukehtuvansa ruokaan, Kobe-koira ei turhia hötkyillyt, vaan näkikin tilaisuutensa tulleen. Lemmikit eivät siis useinkaan reagoi niin kuin omistajat kenties toivoisivat tai olettaisivat.

Nyt TikTokissa naurattaa Dunkin-koiran käsittämättömältä tuntuva reaktio omistajansa Haley Deeckenin esitettyä tukehtuvansa. Hittivideosta kertoo Fox News.

Hurjat 17 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla Haley esittää lyyhistyvänsä. Dunkin hämmentyy aluksi ja rientää tutkimaan omistajansa kuntoa. Tämän jälkeen se kuitenkin hakee keittiön hyllyltä leipäveitsen ja nappaa sen suuhunsa. Omistajalle tulee kiire nousta ylös, kun vieressä pyörii labradorinnoutajan ja staffordshirenbullterrierin risteytys veitsi suussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se ajatteli suorittaa leikkauksen..."

Koiran kylmäävältäkin tuntuva reaktio on herättänyt paljon hilpeyttä ja hämmennystä koiran mahdollisista aikeista.

– "Vihdoin on tilaisuuteni", arvelee TikTok-vaikuttaja Jax koiran todenneen.

– Se halusi tehdä ilma-aukon, epäili puolestaan YouTube-koomikko Tevin Musara.

– Se halusi hoitaa homman loppuun, uskoi eräs pahaenteisesti ajatteleva kommentoija.

– Se ajatteli suorittaa leikkauksen välittömästi, totesi toinen.

Omistajan mukaan koira yllätti "biletempullaan"

Moni kommentoija ihmetteli, mistä koira edes kaivoi veitsen käyttöönsä.

Fox Newsin haastattelema Haley paljastaa, että vaikka temppu on itse asiassa opetettu Dunkinille, sen reaktio tässä tilanteessa oli aito. Dunkin on opetettu hakemaan veitsi keittiön lokerosta "hauskana biletemppuna".

– Kun haluan sen hakevan sen pilan päiten käskystä, sanon sille: "Dunkin, sinusta puhutaan", jolloin se menee ja hakee sen. Dunkin on erityisesti koulutettu tekemään tuollaisia temppuja ja veitsi on liian tylsä aiheuttaakseen vahinkoa. En koskaan asettaisi sitä vaaraan, omistaja kertoo.

Se, että Dunkin tässä tapauksessa haki veitsen, tuli kuitenkin Hayleylle yllätyksenä, sillä koira tekee tempun yleensä vain sanallisesta käskystä.

Mitkä ovat Suomen suosituimmat koirarodut?

Tässä ovat Suomen viisi suosituinta koirarotua – löydätkö oman koirasi videolta? 0:25
Tässä ovat Suomen viisi suosituinta koirarotua.

Lue myös:

    Uusimmat