”Se on täysi p*skiainen” – omapäiselle kissalle etsitään kotia hulvattomalla ilmoituksella

Persoonalliselle kissalle etsitään kotia hulvattomalla ilmoituksella.

Cat People of Melbournen pelastama Lord Bigglesworth eli Mr. Biggles on upea, musta kissa, joka näyttää suloisella tavalla viekkaalta. Petrescue.com-sivuston hulvattomassa ilmoituksessa Mr. Bigglesille etsitään uutta kotia, minkä vuoksi kissan erityispiirteitä esitellään auliisti – ja rehellisesti.

Kissan erityistaitoihin kuuluvat muun muassa "kuinka leikkiä koiran kanssa tappamatta sitä"ja "saa ihmisorjilta, mitä haluat".

– Mr. Biggles (tunnetaan myös nimellä Lord Bigglesworth) on täysi, täysi, täysi paskiainen, ilmoituksessa myönnetään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmoituksessa varoitetaankin, ettei kissan kiiltävänmustan turkin ja isojen, keltaisten silmien kannata antaa hämätä, sillä kisulla on taipumus näykkäistä epätoivottuja lähestymisyrityksiä kohdatessaan. Lisäksi kissa ei ole kissamaisten uhmakohtausten yläpuolella tilanteissa, joissa se ei pääse ulos, silloin kuin haluaisi. Kissa saattaa osoittaa mieltään myös silloin, jos ei saa ruokaa ajallaan tai jos sitä kielletään keittiön tasoilla tallustelu.

– Mr. Biggles on despootti ja diktaattori, se kyllä osoittaa, milloin ei ole iloinen, mitä tapahtuu usein, sillä asiat eivät useinkaan vastaa sen korkeita standardeja.

Kissan vihastumisen voi ennakoida tietyistä merkeistä. Sen silmät tummuvat ja häntä alkaa vispata kovempaa.

biggles

Kuvan lähde: Petrescue.com

Täysin paha kissa ei kuitenkaan ole, vaan sillä on myös pehmeämpi puoli. Mr. Biggles nauttii leikkiessään kissanpentujen kanssa, kuorsaa hieman nukkuessaan ja halii mieluusti ihmisten kanssa, kunhan se tapahtuu kissan omilla ehdoilla. Jos silittely ei vastaa kissan standardeja, se näykkäisee.

On kuitenkin hyvä muistaa, että kissa uskoo, että sen elämän tarkoitus on olla ihmisorjien palvottavana.

Ilmoituksessa selitetään, että voimakastahtoinen kissa tarvitsee omistajan, joka ei ota näykkimistä henkilökohtaisesti, mutta ei myöskään lepsuile, kun kissa tekee pahojaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

***

0:53

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja