Oman pojan syöpädiagnoosi laittoi Michael Bublén elämän uusiksi – laulaja teki tärkeän lupauksen itsensä kanssa

Michael Bublé kertasi podcast-haastattelussa perheensä kohdannutta syöpäuutista. 

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä Michael Bublé  muisteli tuoreessa podcast-haastattelussa aikaa, kun hänen esikoispoikansa Noah, 10, sai maksasyöpädiagnoosin vuonna 2016 ollessaan vasta 3-vuotias. Tällä hetkellä Noahin syöpä on remissiossa.

Bublé kuvaili podcastissa poikansa sairastumisen muuttaneen hänen koko elämänsä.

Se veti verhon silmieni edestä. Se oli moukarin isku todellisuuteeni, hän sanoi The Diary of a CEO -podcastissa.

Bublé kertoi käyneensä tuolloin läpi kriisiä, jossa hänellä oli ikään kuin laput silmillään kuuluisuuden ja menestyksen suhteen.

– Ura, kunnianhimo. Miten minusta tulee kovin, suurin, paras? Lisää egoa, lisää valtaa, lisää rahaa, Bublé luetteli silloista ajatusmaailmaansa.

Noahin diagnoosi laittoi laulajan prioriteetit tärkeysjärjestykseen ja sai hänet tajuamaan, mitä kaikkea hänellä jo on. Elämän todellinen luonne valkeni hänelle nopeasti. Tuolloin laulaja teki tärkeän lupauksen itsensä kanssa.

– Muistan sulkeneeni silmäni ja sanoneeni itselleni: Jos pääsemme tästä eroon, elän erilaista elämää, parempaa elämää. Haluan olla ystävällisempi, haluan olla empaattisempi, en halua, että ego ja feikki-minä ottavat vallan, haluan tietää, kuinka onnekas olen, hän muisteli lupaustaan podcastissa.

 – Olen onnekas mies. Katsokaa vaimoani, miten tämä tapahtui? Miten sain tämän uskomattoman ihmisen, joka on paras meistä kaikista, johdattamaan ja kannattelemaan minut näiden asioiden läpi? hän jatkoi.

Bublélla ja hänen puolisollaan, laulaja-näyttelijä Luisana Lopilatolla on Noahin lisäksi kaksi nuorempaa lasta, Elias, 4, ja Vida, 1.

Bublé oli lopettaa uransa Noahin syöpädiagnoosin myötä. Hän kertoi Daily Mail -lehdelle vuonna 2018 , että pojan syöpä avasi hänen silmänsä narsismille julkisuuden henkilöiden keskuudessa. Vuonna 2019 hän kertoi palon musiikkia kohtaan palanneen bänditovereiden kanssa vietetyn vapaa-ajan myötä.

– Luulen, että tarvitsin pienen muistutuksen siitä, miten paljon rakastan musiikin tekemistä. Enää kyse ei ollut siitä, palaanko musiikin pariin, vaan enemmän siitä, että voinko tehdä sen omilla ehdoillani; voinko tehdä rakastamiani kappaleita läheisten ihmisten kanssa siten miten haluan, puhtaasti ilosta ja autuudesta. Kun tiesin sen olevan mahdollista, lähdin siihen täysillä, hän kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat