Supertähti oli lopettaa uransa perhetragedian takia – esiintyy ensi kuussa Suomessa

Michael Bublé oli lopettaa uransa poikansa sairastuttua.

Suomeen lokakuun 21. saapuva hittimuusikko Michael Bublé, 44, kohtasi suuren perhetragedian, kun hänen pieni poikansa sairastui kolme vuotta sitten. Artisti kertoi poikansa sairastuneen maksasyöpään vain 3-vuotiaana. Mies mietti hetken jopa vetäytymisestä musiikkibisneksestä kokonaan.

– Se kokemus antoi minulle todellista perspektiiviä elämään ja muutti täysin näkemykseni siitä, mikä on tärkeää minulle, Bublé kertoo tiedotteessaan.

Hän kuvailee paljon palon musiikin pariin palanneen bänditovereiden kanssa vietetyn vapaa-ajan myötä.

– Luulen, että tarvitsin pienen muistutuksen siitä, miten paljon rakastan musiikin tekemistä. Enää kyse ei ollut siitä, palaanko musiikin pariin, vaan enemmän siitä, että voinko tehdä sen omilla ehdoillani; voinko tehdä rakastamiani kappaleita läheisten ihmisten kanssa siten miten haluan, puhtaasti ilosta ja autuudesta. Kun tiesin sen olevan mahdollista, lähdin siihen täysillä, Bublé jatkaa.

Hittinikkari julkaisi uuden <3-albumin viime vuoden lopulla. Levy on ylistys rakkauden parantavalle voimalle, tässä tapauksessa sekä tekijää että kuulijaa ajatellen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja