Oma joukkue julkaisi pilkkavideon tähtipelaajastaan – agentilta kovasanainen jyrähdys

Maalikooste: Braga - Napoli 3:25
Victor Osimhen syötti Mestarien liigassa Napolin maalin Bragaa vastaan.

Tähtihyökkääjä Victor Osimhen uhkaa seuraansa Napolia oikeustoimilla.

Napoli julkaisi nigerialaishyökkääjästään Osimhenista kyseenalaisen videon Tiktokissa, jossa hän epäonnistuu rangaistuspotkussa Bolognaa vastaan. Epäonnistumista edeltää videolla kohta, jossa Osimhen pyytää tuomarilta rangaistuspotkua osoittamalla kättään. Videon ääniraidalla kuuluu kimittävä puhe, joka loppuu nauruun, kun rangaistuspotku sujahtaa maalin ohi.

Video poistettiin melko nopeasti julkaisun jälkeen, mutta se ehti nostaa kohun.

Osimhenin agentti Roberto Calenda jyrähti suureen ääneen X:ssä.

– Se, mitä tapahtui tänään Napolin virallisella Tiktok-tilillä ei ole hyväksyttävää. Victoria pilkkaava video julkaisitiin ja myöhemmin poistettiin, mutta liian myöhään. Se aiheuttaa todella suurta vahinkoa pelaajalle, Calenda kirjoittaa X:ssä.

Harkitsemme oikeustoimia Victorin suojelemiseksi, Calenda jatkoi.

Video on nähtävissä jalkapallotomittaja Fabrizio Romanon tililtä. Jos video ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

Ottelu Bolognaa vastaan pelattiin sunnuntaina, ja se päättyi maalittomaan tasapeliin. Osimhen vaihdettiin kentältä pois neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, mikä ei ollut tähtihyökkääjän mieleen. Hän purki tyytymättömyyttää valmentaja Rudi Garcialle, ja seura harkitsi Osimhenin sakottamista tämän tunteenpurkauksen takia. Se päätettiin kuitenkin jättää tekemättä.

Osimhen on laukonut tällä kaudella kolme maalia viidessa Serie A -ottelussa. Viime kaudella Osimhen tykitti 26 maalia 33 ottelussa, kun Napoli voitti Italian mestaruuden.

Lue myös:

    Uusimmat