Cristiano Ronaldo poistui stadionilta kesken kaiken – Juventus-luotsi toisti suututtaneen tekonsa

Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo silmin nähden suuttui, kun hänet otettiin toisessa ottelussa peräjälkeen vaihtoon. Ronaldo joutui tekemään tilaa Paulo Dybalalle, joka iski kentälle päästyään Juventuksen 1–0-voittomaalin AC Milania vastaan Serie A:ssa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Dybala otettiin Ronaldon tilalle kentälle 55. minuutilla – aikaisimmin sinä aikana, kun hän on pelannut Juventuksessa viime vuodesta lähtien. Portugalilaistähti joutui ensimmäistä kertaa vaihtoon kahdessa Juventuksen ottelussa peräjälkeen.

Ronaldo näytti tyytymättömältä jo keskiviikkona jouduttuaan vaihtoon Mestarien liiga -ottelussa Lokomotiv Moskovaa vastaan. Nyt eleet olivat sitäkin voimakkaampia.

Ronaldo loi Juventuksen päävalmentajaan Maurizio Sarriin tuiman katseen ja käveli välittömästi pukusuojaan. Sky Sport Italian ja La Gazzetta dello Sportin mukaan Ronaldo poistui stadionilta jo ennen loppuvihellystä.

Sarri sanoi ottaneensa Ronaldon vaihtoon loukkaantumisriskin myötä – portugalilainen oli valitellut polvi- ja reisivaivoja.

– Cristianon kanssa ei ole ongelmaa. Kiitän häntä, koska hän on pelannut, vaikkei ole täydellisessä kunnossa, Sarri sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

– Hän on vihainen, kun hänet otetaan pois, mutta se on osa peliä.

Sarri painottaa, että vastaava on yleistä.

– Tämä (hänen tilansa) vaikuttaa hänen suorituksiinsa, eikä hän ole tällä hetkellä parhaimmillaan. Kaikkien pelaajien, jotka yrittävät antaa kaikkensa, on oltava ärtyneitä ainakin viisi minuuttia, kun heidät otetaan vaihtoon.

Ronaldon tilalle otettu Dybala kiitti saamastaan vastuustaan niitattuaan 77. minuutilla ottelun ainoan maalin komean lyhytsyöttöpelin päätteeksi alakulmaan.

Juventus johtaa Serie A:ta: sillä on 12 ottelusta 32 pistettä. AC Milan on 14:ntenä kasattuaan 13 pinnaa.

Lue myös:

    Uusimmat