Kohutuomarille potkut – tämä supertähteen kohdistunut törkytemppu jäi huomioimatta

Vinicius Juniorin hermokontrolli petti – Real Madridin tähti lensi punaisella ulos 5:20
Katso videolta Duron kuristusote ja Viniciuksen huitaisu.

Otsikoihin rasismista nousseen Valencian ja Real Madridin välisen La Ligan ottelun VAR-tuomari Iglesias Villanueva saa potkut, kertoo Marca. Samalla viidelle muullekin VAR-tuomarille on luvassa lähtöpassit.

Real Madridin supertähti Vinicius Junior joutui ottelussa rasististen huutojen kohteeksi ja hänen ottelunsa päättyi ennenaikaisesti ulosajoon. Vinicius huitaisi Valencian Hugo Duroa kasvoihin ja sai tilanteesta suoran punaisen kortin VAR-tarkastuksen jälkeen.

Tilanteesta tuli runsaasti jälkipyykkiä, sillä VAR näytti ottelun erotuomarille Ricardo de Burgos Bengoetxealle ainoastaan Viniciuksen huitaisu. Sitä oli edeltänyt Viniciukseen kohdistunut Duron kuristusote. Tätä ei ottelun erotuomari päässyt näkemään.

Tiistaina tuli myös tieto, että Viniciuksen saama punainen kortti on kumottu ja hän saa pelata Realin seuraavassa ottelussa. Päätöksen perusteluina oli mainittu, että tilanne tapahtui todella erikoisissa olosuhteissa. 

Valencia sai rasistista huuteluista noin 50 000 euron sakot sekä se joutuu pelaamaan osittain tyhjille katsomoille tulevaisuudessa. Valencia voitti ottelun 1-0-numeroin Diego Lopezin osumalla.

Katso pääkuvan videolta Viniciuksen huitaisu ja Duron kuristusote. Katso alta Viniciuksen ja yleisön välinen sanaharkka.

Real Madrid -tähti Vinicius Jr joutuu rasististen huutelujen kohteeksi  5:14


Lue myös:

    Uusimmat