Manchester Unitedin päävalmentajan ja nuoren tähtihyökkääjän raju välirikko syvenee – ulkopuolinen sovittelija tarjoutui mukaan

Manchester Unitedin ja hyökkääjä Jadon Sanchon, 23, välirikko on ollut viimeisten viikkojen ajan Valioliigan kuumimpia puheenaiheita. Ennen muuta riita henkilöityy Sanchon ja päävalmentaja Erik ten Hagin välille. Nyt sovittelevaksi välikädeksi on tarjoutunut ulkopuolinen toimija.

Tapahtumat lähtivät liikkelle, kun Ten Hag jätti Sanchon tappioon päättyneestä Arsenal-ottelusta kokonaan ulkopuolelle. Ottelun jälkeen hollantilaisluotsi kertoi Sanchon jääneen harjoituksissa vajaaksi pelikuntoon vaadittavasta tasosta.

Vain tunti Ten Hagin puheenvuorosta ja Sancho avasi suunsa X:ssä.

– Pyydän, älkää uskoko kaikkea lukemaanne. En salli ihmisten sanovan asioita, jotka ovat täysin virheellisiä. Olen suoriutunut tällä viikolla harjoituksista erittäin hyvin.

– Uskon, että taustalla ovat muut syyt, joihin en aio mennä. Olen ollut pitkään syntipukki, eikä se ole reilua. Olen halunnut ainoastaan pelata jalkapalloa hymy huulillani ja auttaa joukkuettani, Sancho kirjoitti.

Liennytystä ei ole nähty. The Athleticin tietojen mukaan Sancho on suljettu joukkueen ulkopuolelle tämän kieltäydyttyä pyytämästä anteeksi Ten Hagilta, johon Manchester Unitedin ex-pelaajat ovat häntä kehoittaneet. Nyt pelaajia edustava yhdistys PFA on tarjoutunut välittäjäksi Ten Hagin ja Sanchon välille.

Sancho harjoittelee parhaillaan omatoimisesti Unitedin akatemian harjoituskeskuksessa. Valmentajat ja fysiikkavalmentajat tarjoavat pelaajalle yhä tukeaan, vaikka tämä on eristetty muun ykkösjoukkueen toiminnan ulkopuolelle.

Manchester United kohtaa tiistai-iltana liigacupissa Crystal Palacen, mutta tuoreimpien tietojen mukaan sopua pelaajan ja päävalmentajan välillä ei ole syntynyt.

Seura oli valmis myymään Sanchon Saudi-Arabiaan siirtoikkunan sulkeutumisen kynnyksellä, mutta pelaaja päätti jäädä tavoittelemaan paikkaa englantilaisseurasta, johon hän siirtyi suurin toivein Borussia Dortmundista kesällä 2021.

Sanchon ollessa eristettynä, Antonyn sairastuvalla ja Amad Diallon pitkään telakalla Ten Hagin vaihtoehdoksi oikealle laidalle on jäänyt 21-vuotias uruguaylainen Facundo Pellistri.

 

 

 

 

 

 

Lue myös: