Supertähti raivoissaan seuralleen – näin tylysti hän reagoi maalinsa jälkeen

Napolille suuttunut Victor Osimhen ei tuulettanut maaliaan 1:26
Katso videolta Victor Osimhenin tyly reaktio maalinsa jälkeen.

Napolin tähtihyökkääjä Victor Osimhen on ajautunut pahasti törmäyskurssille seuransa kanssa.

Tilanne on eskaloitunut siihen pisteeseen, että Osimhen poisti kaikki muut paitsi yhden kuvan Instagram-palvelusta, joissa hänellä on Napolin paita päällä. Hän ei myöskään tuulettanut eilistä maaliaan Udinesea vastaan Napolin kotistadionilla.

Katso Osimhenin tyly reaktio maalin jälkeen pääkuvan videolta.

Osimhenin vihamielisyys juontaa juurensa parin päivän taakse, kun Napolin virallinen tili julkaisi pelaajaa pilkkaavan videon TikTokissa. Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt myös toinen hämmentävä video, joka näyttää olevan Napolin virallisen TikTok-tilin tekemä. Siinä Osimhenia verrataan kookokseen.

Osimhen on siitä asti käyttäytynyt kylmästi. Hänen agenttinsa uhkasi seuraa jo oikeustoimilla. 

Nigerialaishyökkääjällä on sopimus Napolin kanssa vuoden 2025 kesään asti, mutta viimeaikaiset ongelmat ovat kiihdyttäneet siirtohuhuja. Osimhenin tämänhetkinen markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 120 miljoonaa. Muun muassa saudiarabialaisten seurojen sekä Real Madridin on raportoitu olevan kiinnostunut nigerialaishyökkääjästä.

Osimhen paukutti viime kaudella 38 ottelussa 31 maalia. Tällä kaudella seitsemässä pelissä on syntynyt neljä rysää.

Napoli voitti Udinesea vastaan luvuin 4–1. Joukkueen maaleista vastasivat Osimhenin lisäksi Piotr Zielinski, Kvicha Kvarahkelia ja Giovani Simeone.

Napoli on Seire A:ssa kuuden kierroksen jälkeen viidentenä.

Lue myös:

    Uusimmat