Mestarien liigan loppuottelussa romahtaneen Liverpoolin ex-vahdin ura syöksykierteessä – päävalmentaja syytti avoimesti ottelun jälkeen: ”Jokin on vialla”

Saksalaismaalivahti Loris Karius siirtyi Liverpoolista turkkilaiseen Besiktasiin kahden vuoden lainasopimuksella viime kevään Mestarien liigan loppuottelun tapahtumien jälkeen. Maalivahdin ura ei ole noussut jaloilleen ottelun jälkeen, jossa hän päästi kaksi luvattoman helppoa maalia Real Madridia vastaan.

Besiktas voitti sunnuntaina Turkin pääsarjassa Konyasporin 3-2. Voitosta huolimatta seurassa huolta herättää Kariuksen tila, joka päästi ottelussa varsin helpon maalin.

Omar Ali Sahiner tasoitti ottelun 20. minuutilla laukauksella, jonka olisi pitänyt olla Kariuksen tasoiselle maalivahdille rutiinitorjunta. Besiktasin kannattajat buuasivat ja vihelsivät pelin loppuun Kariukselle. Toiselle maalille saksalaisvahti ei voinut mitään.

Ottelun jälkeen Besiktasin päävalmentaja Senol Gunes kritisoi Kariusta avoimesti ensimmäistä kertaa maalivahdin seuraan saapumisen jälkeen.

– Hän on syyllinen päästämiinsä maaleihin. Karius polkee paikallaan. Räjähtävyydessä, motivaatiossa ja innossa peliä kohtaan jokin on vialla, Gunes latasi ESPN:n mukaan.

Shinji Kagawan loppuhetkien voittomaali pelasti Besiktasin, mutta turkkilaismediassa kiersi ottelun jälkeen huhu, jonka mukaan Karius olisi halunnut tulla puoliajalla vaihtoon kannattajilta saamansa kohtelun vuoksi.

– Se on ollut tällaista alusta asti. Hän ei tunne olevansa osa joukkuetta. Se on jotain, mitä emme ole onnistuneet työstämään. Tietenkin olen osasyyllinen tähän, Gunes sanoi.