Mainos

Oliko pallopojan tarina silkka julkisuustemppu?

Kuusivuotias yhdysvaltalainen Falcon Heene aiheutti eilen illalla Suomen aikaa maailmanlaajuisen mediamylläkän.

Pojan pelättiin joutuneen perheen kotipihalta Fort Collinsista irti päässeen isokokoisen heliumpallon kyytiin. Viranomaiset eivät kuitenkaan löytäneet poikaa lentolaitteen sisältä, kun se laskeutui parin tunnin lennon päätteeksi maahan.

Tämän jälkeen etsijät arvelivat, että poika olisi ollut pallorakennelmaan kuuluneessa korissa, joka putosi maahan lennon aikana.Pallon matkaa seurattiin ja pojan kohtaloa jännitettiin reaaliajassa Yhdysvaltojen tv-kanavilla. Poika löytyi lopulta kotinsa ullakolta.

Entuudestaan julkisuudessa esiintynyttä perhettä epäillään nyt megaluokan julkisuustempusta. CNN:n haastattelussa Falcon-poika lipsautti, että "teimme sen vain shown takia".

Toimittajan palattua aiheeseen isä Richard Heene ei ensin saanut vastausta suustaan. Hän ei suostunut välittämään pojalleen samaa kysymystä uudelleen. Sen jälkeen hän sanoi olevansa loukkaantunut, että toimittaja edes vihjasi kyseessä olleen jotain muuta kuin sata prosenttisesti aito tilanne.

- Olen tyrmistynyt, että kaikkien niiden tunteiden jälkeen, joita me kävimme läpi, että vihjaat jotain muuta, Heene sanoi.

Heenen perhe on amerikkalaisille tv-katsojille entuudestaan tuttu. He ovat esiintyneet aiemmin Vaimot vaihtoon -sarjassa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.