Oliko Fernando Alonson F1-huhuissa perää? Kaksinkertainen maailmanmestari paljastaa nyt taustan

F1-sarjan kaksinkertaista maailmanmestaria Fernando Alonsoa huhuttiin takaisin kuninkuusluokkaan jo tulevalle kaudelle. Oliko näissä spekulaatioissa mitään perää? Alonso paljastaa nyt kuvion todellisen taustan.

Alonso, 38, vetäytyi F1-sarjasta kauden 2018 päätteeksi. Viime vuonna Alonso keskittyi kestävyyskisoihin ja ikoniseen Indy500-kilpailuun.

Espanjalaisen nimi oli kuitenkin tapetilla eri F1-tallien kohdalla.

Mutta oliko hänen siirto oikeasti lähellä?

– Vuonna 2019 olin erittäin kiireinen. Täksi vuodeksi (2020) en halunnut sitoutua mihinkään Indyn jälkeen ja mietin vain vuotta 2021. Haluanko palata F1-sarjaan muutaman vuoden ajaksi, haluanko ajaa täyden kauden IndyCaria tai haluanko ajaa kestävyyskisoja, Alonso kävi läpi Gazzetta dello Sportille, jatkaen huhuihin liittyen:

– Kävimme muutamia keskusteluja joidenkin tallien kanssa. Kyllä, voidaan puhua yhteydenpidosta, mutta ajankohta ei ollut oikea, Alonso totesi.

F1:ssä kuljettajapalapeli on vielä pahasti auki kaudelle 2021. Muun muassa Mercedes ei ole varmistanut vielä kummankaan kuljettajan nimeä. Myös Ferrarilla ja Red Bullilla on kysymysmerkkejä ilmoilla.

Lue myös:

    Uusimmat