Olga Temonen kertoo Jussi-gaalaan osallistumisesta: "Oli jotenkin vaikea mennä tuonne"

Olga ja Tuukka Temonen astelivat yhdessä Jussi-gaalaan 4:15
Katso myös: Olga ja Tuukka Temonen astelivat yhdessä Jussi-gaalaan – Olga kertoi syöpätilanteestaan

Olga Temonen nähtiin Jussi-gaalassa yhdessä puolisonsa Tuukka Temosen kanssa.

Näyttelijä Olga Temonen ja hänen puolisonsa, elokuvaohjaaja Tuukka Temonen saapuivat perjantaina 22. maaliskuuta vietettyyn  Jussi-gaalaan  Helsingin Kaapelitehtaalle. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Olga nähtiin julkisuudessa sen jälkeen, kun hän kertoi syöpädiagnoosistaan joulukuussa 2023.

Olga jakoi seuraavana päivänä Instagram-tililleen hänen ja puolisonsa yhteiskuvan, jonka yhteydessä hän kertoi tunnelmistaan Jussi-gaalassa käymiseen liittyen.

– Eilen Jussi-gaalassa Tuukan kanssa. Oli jotenkin vaikea mennä tuonne, kun toinen puoli könkkää ja ei ole normaali, mutta sit ajattelin, että kyllä mä pärjään. Ja pärjäsin! Oli kiva nähdä tuttuja ja vaan fiilistellä ja juhlia suomalaista elokuvaperhettä, hän kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisu on kerännyt lukuisia kauniita kommentteja.

– Ihanaa kun olit. Paljon voimia kaiken keskelle! Ootte niin upeita, näyttelijä Minka Kuustonen kirjoittaa.

– Sä olit Olga upea juuri sellaisena kuin olit eilen. Ihanaa, että menit vaikka se tuntui vaikealta. Ja sun ja Tuukan välinen rakkaus näkyi niin kauniisti kaikissa haastiksissa. Se kosketti, erityistason seksuaaliterapeutti ja tv-kasvo Marja Kihlström kommentoi.

– Hyvä Olga! Ihana pari, näyttelijä Ilona Chevakova kirjoittaa.

Olga kertoi Jussi-gaalan punaisella matolla MTV Uutisille vointinsa olevan tällä hetkellä todella hyvä. Hän palasi viime viikolla hoidoista ulkomailta.

Oireeni ovat pienentyneet tosi paljon, voin hyvin. Tuumori on nyt pienentynyt niin paljon, että se on käytännössä poissa. Toivotaan, ettei uutta tule, hän kertoi.

Olga kertoi joulukuussa Instagramissa, että hänen aivoistaan oli löytynyt paria kuukautta aiemmin syöpä, jota ei pystytä sen sijainnin takia leikkaamaan. Maaliskuun alussa hän kertoi Instagram-seuraajilleen lähteneensä hoitoihin Hollantiin ja Saksaan.

Näet Temosten koko haastattelun yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat