Olga Temosen aivoista löydettiin syöpä: "Kaikki keinot on käytössä"

Olga Temonen kertoo sairastumisestaan Instagramissa.

Näyttelijä Olga Temonen kertoo Instagramiin maanantaina 18. joulukuuta jakamassaan päivityksessä, että hänen aivoistaan löydettiin pari kuukautta sitten syöpä.

– Vain muutama kuukausi sitten elämä oli aivan normaalia puurtamista. Nyt se on muuttunut täysin. Multa löydettiin pari kuukautta sitten syöpä. Eikä mikä tahansa, vaan aivoista ja niin pahasta paikasta, ettei leikkaus ole mahdollinen, Temonen kirjoittaa.

Temosen päivityksen mukaan hän oli juuri kesällä ottanut vakuutuksen, jonka turvin hän pääsi aloittamaan sädehoidot ennen kuin oli liian myöhäistä. Hän kiittää päivityksessään Docrates-syöpäsairaalaa huolenpidosta.

– Mutta täällä mä yhä olen ja aion vielä pitkään ollakin. Tämä tauti on 4-luokkaa, eli taistelu on tiukkaa, mutta kaikki keinot on käytössä. Olen ikuinen optimisti, elän innolla joka päivä, oli elämä miten pitkä tahansa. Toivon kaikille hyvää ja rauhallista joulua, hän kirjoittaa.

Kaikki syövästä -verkkosivuston mukaan aivokasvaimet jaetaan niiden pahanlaatuisuuden mukaan neljään luokkaan eli gradukseen. Sivustolla kerrotaan, että gradus 4 -luokan kasvain tunkeutuu aivokudokseen, joten sitä ei yleensä pystytä leikkaamaan kokonaan pois. Kasvain myös suurenee verkkosivun mukaan nopeasti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Olga Temonen on naimisissa elokuvaohjaaja Tuukka Temosen kanssa. Parilla on kolme lasta: Helga, Hilma ja Torsti. Perhe asuu maatilalla Iitissä.

Juttua korjattu 18.12.2023 klo 14.27: Muokattu kohta aivokasvaimen luokittelusta.

Lue myös:

    Uusimmat