Olga Temoselta liikuttava postaus puolisolleen Tuukka Temoselle – kertoo, miten puoliso on ottanut vastaan hänen syöpädiagnoosinsa

Olga Temonen ylistää puolisoaan Tuukka Temosta herkässä somepostauksessa.

Näyttelijä Olga Temonen julkaisi ystävänpäivänä Instagram-tililleen kauniin postauksen puolisolleen, elokuvaohjaaja Tuukka Temoselle. Julkaisussaan Olga kiittää puolisoaan siitä, miten hyvin tämä on ottanut hänen sairastumisensa vastaan.

Julkaisun kuvassa Olga ja Tuukka seisovat vieretysten jylhissä maisemissa. Olgan olkapäillä istuskelee apina. Otos on postauksen tekstin mukaan otettu viime syksynä Gibraltarilla.

Hyvää ystävänpäivää mun rakkain. Olet ihan uskomaton, miten hyvin ja konstailematta olet ottanut mun sairastumisen vastaan: Yhtenä asiana, jonka kanssa nyt eletään, katsoen eteenpäin, Olga kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sua ei häiritse, jos mä könkkään jalkani kanssa, saatikka kalju, se on susta hieno. Sä pidät huolta pizzeriasta ja annat mun parantua rauhassa. Kiitos! Olga jatkaa tekstiään.

Olga kertoi joulukuussa saaneensa paria kuukautta aiemmin vakavan syöpädiagnoosin. Tuolloin hänen aivoistaan oli löytynyt syöpä. 

Tammikuun puolivälissä Olga puolestaan ilmoitti sosiaalisessa mediassa syöpähoitojensa päättyneen. 

Olgalla ja Tuukalla on kolme lasta: HelgaHilma ja Torsti. Perhe asuu maatilalla Iitissä.

Lue myös:

    Uusimmat