Mainos

Oletko vesimies? Sinulla voi olla onnea lotossa

Veikkaus on monena vuonna tutkinut, mikä paikkakunta on Lotossa onnekkain tai innokkain, mutta horoskooppien lotto-onnekkuutta ei ole aiemmin tutkittu. Nyt Veikkaus päätti lähteä viihteellisemmälle tielle, ja selvitti onnekkaimman horoskooppimerkin.

Erot horoskooppien lotto-onnekkuuden suhteen ovat pieniä. Tilastot kuitenkin paljastavat, että viime vuonna vesimiehet olivat onnekkaimpia lottoajia. Kakkoseksi kiilaavat kauriit ja kolmannen sijan saavuttavat skorpionit.

Vesimiesten lottoamisonni jakautui tasaisesti koko vuodelle. Etenkin rapuja ja kaksosia tähdet suosivat alkuvuodesta, loppuvuodesta taas onnekkaimpia näyttäisivät olevan kauriit, leijonat ja neitsyet. Skorpioneja, vaakoja ja kaloja onni suosi vuoden toisella neljänneksellä, ja kolmannella neljänneksellä taas härät, kalat, kauriit ja skorpionit napsivat voittoja.

Tilastot on laskettu ottamalla huomioon Veikkauksen rekisteröityneiden asiakkaiden määrä kyseisessä horoskooppimerkissä ja suhteuttamalla sitten luku tämän horoskooppimerkin voittajien määrään. Tilastoissa on tarkasteltu kaiken kokoisia lottovoittoja viime vuodelta. Veikkauksella on noin 1,2 miljoonaa tunnistautunutta asiakasta. Määrään lasketaan mukaan sekä veikkaus.fi:ssä pelaavat että Veikkaus-korttia käyttävät.

Jatkavatko vesimiehet voittokulkuaan? Lauantaina selviää, mille horoskooppimerkille tähdet ovat tällä kertaa suotuisia, kun Lotossa on jaossa ennätyksellinen 7,5 miljoonan jättipotti. Tai kenties voiton nappaa joku viime vuonna vähemmän lotto-onnea kokeneista oinaista tai jousimiehistä?

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.